מעניין מאוד :

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעניין מאוד :
    מילי
    10/11/2010

שלום ,

מה ההבדל בין כשהשרירים נתפסים באותו יחום של האימון לבין יום או יומיים לאחריו? מעניין מאוד .... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעניין מאוד :

הוספת תגובה

• כאבי שרירים

שי אלנקרי
    11/11/2010

שלום אלדע,

ההבדל הוא ברגע. ייתכן שתרגיל כזה או אחר אינו מתאים לך מבחינת עצימות והוא עשוי לגרום לשריר להיתפס כבר באותו הרגע. אופצייה שנייה היא כאבי שרירים לאחר אימון, או Delayed onset muscle soreness) DOMS), זוהי תופעה מוכרת ומציקה במיוחד אם זה עתה התחלת להתאמן או אם ביצעת פעילויות שלא מורגלים בהן. לעתים הכאב עלול להימשך גם כמה ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מילי
    12/11/2010

היי ,

תודה על התשובה , אכן כן יש לי כאבי שרירים בכל הגוף , כבר כמעט שבוע , ויום ראשון אני אמרוה לחזור להתאמן , מה אני אמרוה לעשות ? אני עושה AB לאחרונה (רק התחלתי) למטרה של עיצוב וכמובן תזונה נכונה ואירובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

שי אלנקרי
    15/11/2010

אם הכאבים ברמה סבירה שבה את יכולה לתפקד אז חזרי בהדרגתיות ובעצימות נמוכה לפעילות. אם הכאבים עדיין בלתי סבילים, ייתכן שתצטרכי כמה ימים נוספים של מנוחה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו