מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעניין מאוד :מילי10/11/2010
שלום ,
מה ההבדל בין כשהשרירים נתפסים באותו יחום של האימון לבין יום או יומיים לאחריו? מעניין מאוד .... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
שי אלנקרי11/11/2010שלום אלדע,
ההבדל הוא ברגע. ייתכן שתרגיל כזה או אחר אינו מתאים לך מבחינת עצימות והוא עשוי לגרום לשריר להיתפס כבר באותו הרגע. אופצייה שנייה היא כאבי שרירים לאחר אימון, או Delayed onset muscle soreness) DOMS), זוהי תופעה מוכרת ומציקה במיוחד אם זה עתה התחלת להתאמן או אם ביצעת פעילויות שלא מורגלים בהן. לעתים הכאב עלול להימשך גם כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מילי12/11/2010היי ,
תודה על התשובה , אכן כן יש לי כאבי שרירים בכל הגוף , כבר כמעט שבוע , ויום ראשון אני אמרוה לחזור להתאמן , מה אני אמרוה לעשות ? אני עושה AB לאחרונה (רק התחלתי) למטרה של עיצוב וכמובן תזונה נכונה ואירובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שי אלנקרי15/11/2010אם הכאבים ברמה סבירה שבה את יכולה לתפקד אז חזרי בהדרגתיות ובעצימות נמוכה לפעילות. אם הכאבים עדיין בלתי סבילים, ייתכן שתצטרכי כמה ימים נוספים של מנוחה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)