האם אני עושה טעות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני עושה טעות?
    נאור
    11/11/2010

שלום רב ותודה על ההקשבה...
    אני בן 21.6 חייל משוחרר מבצע פעילות ספורטיבית מגוונת כ5 פעמים בשבוע רציתי לדעת אם אני מגזים ואני יכול לגרום לעצמי לנזק כי אני מרגיש מצויין עם הגוף שלי השבוע שלי בד"כ הולך ככה:
    יום ראשון מנוחה
    שני ריצה בחוץ 4K בזמן כ19:30 יש לציין שאני שומר על הזמן הזה כבר שנתיים היות ואי לא מעוניין להוריד מזה זמן אני רץ רק בשביל הבריאות
    יום שלישי כדורסל
    יום רביעי ריצה בחוץ שוב 4K עם אותו זמן
    יום חמישי מנוחה
    יום שישי כדורגל
    יום שבת אופניים כ20 ק"מ עם מנוחה אחרי 10 ק"מ
    יש לציין שאני לא שואף לשבור שיאי עולם ומטרת הספורט שאני מבצע הינה למטרת בריאות בלבד בעיקר אם זה לשמור על סיבולת לב וריאה יציבה
    עם זאת חשוב לציין שביצאתי בעבר בדיקת א.ק.ג במאמץ ואקו לב והם יצאו תקינים
    אשמח לחוות דעתכם ועצתכם תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני עושה טעות?

הוספת תגובה

• לנאור

ד''ר איתי זיו
    12/11/2010

הי, הערותי...
    1. מבחינת המינונים הנך במצב טוב מאוד. אין שום בעיה לבצע את המצוין וההיקפים לא מאוד גדולים.
    2. אל מצוין בתוכנית האימונים המצויינת אימוני כוח. כדאי לא להזניח ולבצע גם. במידה והנך משחק כשורסל בקבוצה הרי שחשוב לבצע אימונים אלה על בסיס קבוע. אותו הדין לגבי תרגילי גמישות. מומלץ לאחר אימון ריצה, או כדורסל להקדיש לכך זמן.
    3. בהמשך, ניתן להעלות זמן הריצה ל- 30 דקות. . בכל מקרה תדירות האימונים מצויינת וחשוב להמשיך כך כל החיים.
    4. תזונה - בתקווה שהתפריט מאוזן.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו