מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומן במהלך תקופת אימוניגיא17/11/2010
שלום,
אני מתאמן למטרת עלייה במסת שריר כבר חודשיים, אימונים אינטנסיביים (4 ימים בשבוע) כולל תזונה נכונה (מבחינת חלבונים וכל הסובב).
אני באמת רואה שיפור די מהיר לאורך כל הדרך במסת שריר ובעלייה במשקלים בחדר כושר.
אני רוצה להוריד קצת אחוזי שומן (ממש קצת, אין לי הרבה), והשאלה שלי זה איך כדאי לי לעשות זאת?
ברור לי שבמתכונת הנוכחית, עם הכמות שאני אוכל, הסיכוי הוא די קלוש.
אז האם כדאי לי לקחת תקופה של שלושה שבועות ולהשקיע בתזונה למטרת הורדה באחוזי שומן + אימוני אירובי אינטנסיביים בנוסף לאימוני כוח הרגילים ואז לחזור למסלול הרגיל (תזונה למטרת עלייה במסת שריר)?
אפילו שזה יאט לי את ההתפתחות במסת שריר כי אני לא אצרוך מספיק חלבונים לאימון.
האם זה יקח אותי כמה צעדים אחורה?
אשמח לקבל את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוזי שומן במהלך תקופת אימוני - תגובה
עופר קיס19/11/2010ךפי דעתי רק עם תזונה. להוסיף אירובי - יפחית מסה ויגרע קלוריות.
בצע שינוי ספציפי- או סוג מזון, או תזמון מזון , או כמויות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)