שאלה חשובה-התיעצות עם ממוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה-התיעצות עם ממוחה
    מתאמן
    20/11/2010

אני מתאמן הרבה זמן בחדר כושר(10 חודשים),לאחרונה אני מרגיש שלא מספיק לי מספר הסטים לשרירירם(שריר גדול-12קטן-5)לכן הוספתי עוד תרגילים וסטים.
    השאלה היא האם זה יכול לגרום לגדילה נוספת?וכמה ימי מנוחה ממולץ לשריר אחרי אימון כזה?

לאיתי
    כמה תרגילים וסטים עשיתה בשיא הכושר שלך כמפתח גוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מתאמן
    20/11/2010

אך שילבת אימון אירובי בזמן עלית מסת השריר(זמן ותדירות)?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

שי אלנקרי
    21/11/2010

שלום,
    אני באופן אישית הייתי ממליץ להתייעץ עם אחד מצוות ההדרכה אצלך במכון הכושר, לא הייתי מוסיף עוד סטים (אפילו שיש לך את התחושה שאתה רוצה יותר). לפעמים הרצון להתפתחות מהירה הוא זה שגורם לנו לעשות דברים פחות מחושבים ובהמשך גם להיפצע. עצה אישית: 1. תתייעץ עם המדריך במקום בו אתה מתאמן ופשוט הקשב לו. 2. מספר הסטים שלך תלוי גם בתכנית בה אתה נמצא (FBW -AB-ABC). לכל תכנית יש את סדר הגודל של התרגילים והסטים, ושוב, תלוי גם מהי המטרה.
    לסיכום: אל תקשיב לפעמים ליצור הקטן שדוחק בך "לדחוק יותר", הקשב לפעמים לגוף לפני שזה ישבית אותך לחלוטין.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו