עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה
    DI
    22/11/2010

אני רוצה לרדת במשקל,וכן אני יודעת לפני זה צריך להוריד מסת שומן בכול הגוף,ואז איזה תרגילים לעשות (בעיקר לידים שם אני רוצה להוריד שומן,ובטן)ואיזה חוג אני יכולה לקחת ספיניגנג חיתוב ,פילטיס מה יותר טוב ואפשר להתחיל למתחיל בספורט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• תרגילי כושר לחיזוק בווידאו

שי אלנקרי
    23/11/2010

שלום,
    אפשר לבצע זאת בפעילות מקבילה בה גם תפחיתי שומן וגם תחזקי ותעצבי את הגוף. לא חייבים רק מ"שריפת שומנים" ולאחריה לעבור לחיזוק, עשי זאת יחד וגם התוצאות יהיו טובות בהרבה. לגבי תרגילים ספציפיים:
    אני אתן לך 4 דוגמאות לכמה תרגילים שצילמנו ונמצאים ברשת היוטיוב, תרגילים שניתן לעשות גם בבית:
    הקישי את הביטוי המדויק בכדי שתוכלי לקבל את התרגילים המבוקשים:
    1.פשיטת מרפקים בשכיבה כנגד גומייה
    2. פשיטת מרפק בהטיית גו כנגד משקולת יד
    3.כפיפת מרפקים בעמידה כנגד גומייה
    4.כפיפת מרפק עם משקולת יד בתמיכה על הברך

לגבי שאר פעילויות מומלצות, אני תמיד ממליץ על פעילות ממנה את נהנית הכי הרבה. המפתח להתמדה באימונים הוא ההנאה. אם תיהני מהפעילות תוכלי להתמיד בה גם לאורך זמן. נסי לטעום מהפילאטיס, הספינינג, הקיקבוקסינג, היוגה, העיצוב ולראות למה את הכי מתחברת. יכול להיות שתתחברי ליותר מפעילות אחד ובמקרה כזה יהיה אפילו נהדר שפשוט תגווני בין השעורים.
    שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו