מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיליםמיואשתת!!!!!02/12/2007
הי
אני בחורה בת20 אני שוקלת 60 וגובהי הוא1.61 אני רזה למעלה אך למטה יש לי ירכים די גדולים ןישבן גדול הייתי מאד רוצה להוריד אותו איך ועל ידי איזה תרגילים? אני שומרת ולא אוכלת הרבה אוכלת בבוקר סלט ואחרי צהרים ערב אני אוכלת ארוחה חמה . ופה ושם פרי,אך לא מרזה משמעותית.
מה אוכל לעשות הליכות ?התעמלות? מה יותר טוב? איזה תרגילים יש להורדת ישבן וירכים אם תוכלו לענות לי תשובה זה יעזור לי מאד מאד אני ממש מבקשת תודה מראששששששש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים
עופר קיס03/12/2007אם את רצינית , ממליץ ללכת לתזונאית, כיוון שיש בעיה בתזונה
לגבי ספורט או חדר כושר או 4 הליכות בשבוע . חצי שעה בקצב טוב(התחילי בפחות)
שכיבות סמיכה של בנותולמצוא מדרגה נמוכה ולעלות ולרדת ממנה לאט 15 חזרות כל רגל . תתחילי בשני מחזורים ועלי ל 4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תרגילים-חסויה
מיואשתת!!!!!04/12/2007עופר תודהההההההההה!על התשובה!!!
אני לא מבינה לדעתך האכילה שלי לא טובה לכן אני לא מרזה?
זו דיאטה רגילה ביותר?מה הבעיה?
כמה אני צריכה להוריד אם אני שוקלת60ל1.60 גובה.כמה אני שוקלת מעל הממוצע?
מה זו שכיבת סמיכה אם תוכל להסביר לי וכן התרגיליםשל המדרגות שניהם להורדת ישבן?
או ירכים??מתי כדאי לי להתעמל?כמה פעמים כל תרגיל?אם יש לך עוד תרגיל זה יעזור לי מאד!!
ההליכות עוזרות להורדת הישבן?
תודדדדדדדדדדדה!!!מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסויה
עופר קיס04/12/2007לא. אני מתכוון לכך שאם את שומרת ועושה פעילות ולא יורדת- משהו במשוואה לא נכון
אינני יודע כמה את צריכה להוריד כיוון שאיני יודע את סוג גופך מבחינת BMI שהוא מדד למשקל גוף תקין צריך להיות בין 21-22 מדד זה הוא משקל בק"ג חלקי גובה במטרים בריבוע
למשל לגביך 60 לחלק ל 1.6 כפול 1.6 שווה60 לחלק ל2.56 שיוצא בערך 23.
תנסי להגיע ל222 ולאחר מכן ל21 ואת תראי נהדר ותרגישי מעעעעעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בגבול העליון של משקל תקין.
אהרון04/12/2007יכול להיות שבעיניך צורת הגופך אינה אסטטית אבל דעי שמבחינה בריאותית זה עדיף והיא מכונה צורת "אגס".
אין שום דרך ושום תרגיל שמוריד שומן באופן נקודתי. תירגול נכון ואפקטיבי של חלק זה או אחר של הגוף מחזק\מגדיל את השריר המתורגל אבל אינו מוריד שומן. רק הרזיה כללית תוריד שומן בכל חלקי הגוף לפי יחס שנקבע באופן גנטי, כולל במקומות הרצוים.
בהתחשב במבנה הגוף שלך (שהרבה לא תוכלי לשנות), המשקל האידאלי שלך הינו 54. מתחת ל51 ייחשב תת משקל.
בשלב הזה אני לא חושב שכדאי לך לבזבז כסף וזמן על תזונאית אלא לאכול על פי עקרונות התזונה הנכונה דיאטה מתונה ומאוזנת של 1200-1400 קלוריות ליום ולבצע פעילות אירובית בעצימות בינונית שעה כל יום בנוסף לפעילות בונה שרירים נכונה ואפקטיבית 2-3 פעמים בשבוע.
רק פעילות אירובית שורפת שומן באופן משמעותי אבל גם שריר. לכן נחוצים גם אימוני כוח לשימור מסת השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)