לד''ר איתי זיו,שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר איתי זיו,שאלה..
    שלומי
    24/11/2010

שלום
    אני בן 13,משקל 47,גובה-161.
    אני מתאמן באימון משקולות של יום כן יום לא(ביום השני מנוחה..)3 פעמים שבוע סה''כ.
    האימון שלי כולל את הדברים הבאים-
    לחיצת חזה-3x12. שכיבות סמיכה באחיזה רחבה-3X12. לחיצת כתפיים-3X12.פשיטת מרפקים-3X14.שכיבות סמיכה יהלום-3X10. כפיפות מרפקים בישיבה-3X12.בעמידה-3x12.באחיזת פטישים-3X12.מתח-3X5.כפיפות בטן-דקה בלי הפסקה.
    זהו האימון שלי.רציתי לדעת האם אני מעמיס על עצמי יותר מידי?אני מתאמן כבר 3 חודשים ווידיתי שאני עושה את התרגילים כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר איתי זיו,שאלה..

הוספת תגובה

• לשלומי

ד''ר איתי זיו
    25/11/2010

הערותי...
    1. לא צוינו מטרות האימון. באימון כוח ממוצע מוצע להפעיל 7-8 קבוצות השרירים העיקריות בגוף: רגליים, גב, חזה, כתפיים, פושטי מרפק, כופפי מרפק, בטן וזוקפי גו. מומלץ להוסיף תרגיל לרגליים ותרגיל אחד לזוקפי הגו. תרגיל לרגליים עשוי להיות סקווט או מכרעים ללא משקל ובהמשך עם משקל. תרגיל לזוקפי הגו עשוי פשיטת גו בשכיבת אפיים, גשר קדמי (מיועד לשרירי הבטן וזוקפי הגו העמוקים ) ועוד.
    2. אין חשש מבחינת פגיעה בגביהה או אחרת. ההיפך - אימוני כוח תורמים להעלאת צפיפות העצם והעלאת פוטנציאל הגביהה!!! חשוב במיוחד לאור זאת להקפיד על תזונה, בעיקר לאחר אימון על מנת להגביר אפקטיביות האימונים.
    3. מה עם פעילות אירובית כלשהי? מקווה שהנך מבצע לפחות 3 פעמים בשבוע.
    4. חשוב להחליף התרגילים בממוצע של 45-30 יום בממוצע ולבצע גם נפח אימון מספר למשל, 24 סטים באימון בטווח חזרות של 20-8 בממוצע.
    5. מציע לגבי תרגילי הבטן לבצע 2 תרגילים שונים. באחד סט אחד ובשני שני סטים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו