התנפחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחות
    אורטל
    24/04/2007

שלום רב,

יש לי בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן אולי כבר שלוש שנים ואף אחד לא נתן לי הסבר מדויק לדבר : הרגליים שלי נוטות להתנפח במהלך היום , שגם מתבטא בנפיחות כללית בכל הגוף ,בערך במחצית היום אני בקושי יכולה לזוז, ובערב בכלל הנפיחות גוברת . הגינס לוחץ עליי, ולעיתים אני לא מצליחה ללבוש אותו .זה מזעזע אותי כל פעם מחדש ומכניס אותי לדכאונות . התחושה היא כמו מן התקשות של השריר וחוסר בתחושה נוחה , חוסר יכולת לזוז. אני רוצה לציין שאני התעמלתי קרקע המון שנים עד לפני הצבא ,ומאז אני נוהגת לשמור על פעילות גופנית סדירה(אירובי +משקולות במכון הכושר) .אם תוכל לתת לי הסבר לכך למה זה קורה רק לי כי אף אחד לא מבין אותי ואולי איך לטפל בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות

הוספת תגובה

• בדיקה גופנית

אייל ברוכים
    24/04/2007

אורטל שלום,
    אני מבין את בעייתך ואני גם מכיר מקרים דומים אך צריך לבדוק כל מקרה לגופו וברצינות רבה.
    יכולות להיות כמה סיבות לתופעה שאת מציינת אך רק בעזרת בדיקה רפואית ניתן לדעת באמת מהי הבעיה ולא סתם השערות לא מבוססות.
    לכן אני ממליץ לך לפנות לרופא מומחה ולעשות בדיקות ייסודיות ולא לוותר עד שתקבלי תשובה מדוייקת לבעייתך.
    בהצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת...מה אתה חושב יכולה להיות

אורטל
    25/04/2007

הבעיה...אם שמעת על מקרים דומים...מה ההשערה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים פיזיולוגים ובעיות פרקים

אייל ברוכים
    29/04/2007

מקרים ששמעתי עליהם היו אצל נשים מבוגרות שסבלו משינויים פיזיולוגים בגוף/בעיה במפרקים ורק באזור מסויים בפלג הגוף התחתון.

בכל מקרה אני חושב שאת צריכה לרדת לשורש הבעיה ולטפל בה כמה שיותר מהר - אין סיבה שתסבלי ממגבלה כזו או אחרת.

בהצלחה ואשמח לשמוע על התקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו