מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפחותאורטל24/04/2007
שלום רב,
יש לי בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן אולי כבר שלוש שנים ואף אחד לא נתן לי הסבר מדויק לדבר : הרגליים שלי נוטות להתנפח במהלך היום , שגם מתבטא בנפיחות כללית בכל הגוף ,בערך במחצית היום אני בקושי יכולה לזוז, ובערב בכלל הנפיחות גוברת . הגינס לוחץ עליי, ולעיתים אני לא מצליחה ללבוש אותו .זה מזעזע אותי כל פעם מחדש ומכניס אותי לדכאונות . התחושה היא כמו מן התקשות של השריר וחוסר בתחושה נוחה , חוסר יכולת לזוז. אני רוצה לציין שאני התעמלתי קרקע המון שנים עד לפני הצבא ,ומאז אני נוהגת לשמור על פעילות גופנית סדירה(אירובי +משקולות במכון הכושר) .אם תוכל לתת לי הסבר לכך למה זה קורה רק לי כי אף אחד לא מבין אותי ואולי איך לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גופנית
אייל ברוכים24/04/2007אורטל שלום,
אני מבין את בעייתך ואני גם מכיר מקרים דומים אך צריך לבדוק כל מקרה לגופו וברצינות רבה.
יכולות להיות כמה סיבות לתופעה שאת מציינת אך רק בעזרת בדיקה רפואית ניתן לדעת באמת מהי הבעיה ולא סתם השערות לא מבוססות.
לכן אני ממליץ לך לפנות לרופא מומחה ולעשות בדיקות ייסודיות ולא לוותר עד שתקבלי תשובה מדוייקת לבעייתך.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת...מה אתה חושב יכולה להיות
אורטל25/04/2007הבעיה...אם שמעת על מקרים דומים...מה ההשערה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים פיזיולוגים ובעיות פרקים
אייל ברוכים29/04/2007מקרים ששמעתי עליהם היו אצל נשים מבוגרות שסבלו משינויים פיזיולוגים בגוף/בעיה במפרקים ורק באזור מסויים בפלג הגוף התחתון.
בכל מקרה אני חושב שאת צריכה לרדת לשורש הבעיה ולטפל בה כמה שיותר מהר - אין סיבה שתסבלי ממגבלה כזו או אחרת.
בהצלחה ואשמח לשמוע על התקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)