מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסת שריר לשי אלנקרימילי26/11/2010
שלום ,
אני עליתי במסת שריר וירדתי במסה שומנית , האמת הגוף שלי נראה יחסית טוב וחטוב , רציתי להגיע למיס פיטנס יום אחד כשאהיה מוכנה (פיטנס סופט :) ) אך יש לכם המלצה בשבילי , מורה שיוכל להדריך אותי , או קורס לימודים כזה ? אני עוד מעט מסיימת את התוכנית שלי ורציתי לשם תוכנית הבאה לבצע אימוןנים על מחזורים אך כדי לגוון ושפר סיבולת וגם מהירות התנועות , אבל זה יהיה על 20 חזרות ...השאלה היא אם אני אעבד מסת שריר משמעותית ? אני ממש לא רוצה אך לא רוצה גם לגדול יותר מידי ...מה אתה אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים נתונים
שי אלנקרי28/11/2010שלום מילי,
חסרים לי המון נתונים כמו גיל, גובה, משקל, דרגת כושר גופני ועל איזה תכנית את בדיוק מדברת. היה לי קצת קשה להבין. אשמח שתוסיפי פרטים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי פשוט התלהבתי
מילי29/11/2010אז בת 28 171 אני כרגע עובדת על AB ואני מרגישה שעליתי במסת שריר , אוהבת את זה , אני רוצה להוריד עוד 6 עד 10 קילו (האמת שזה נראה המון על הגוף שלי ) אך בא לי להיות "יבשה " אך חטובה (לא אנורקסית)
רוצה להיות כמו הבנות של הפיטנס אך פחות גבריות
חוץ מלהמשיך כמו שאני עושה , תזונה נבונה , אימונים נכוהנים , יש מדריך טוב שיכול לעזור לי ?
ולשאר השאלות אשמח לתשובה (בשאלה הראשונה
תודה רבה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא...
שי אלנקרי30/11/2010זה בסדר מילי. בכל מקרה, בכדי להגיע למצב של מיס פיטנס ולנתונים הללו, הדרך כמובן ארוכה (לא ציינת את משקלך). זה כולל הורדה באחוזי השומן והגדלת הרקמה השרירית בכדי ליצור את המראה הוייזואלי החטוב. לא זו הדרך "לחטב " את הגוף על ידי מספר רב של חזרות (20), מומלץ לגוון במספר החזרות ובעצימויות בכדי לשבור את שגרת האימונים. שילוב של תזונה נכונה, פעילות אירובית (להוצאה אנרגטית גבוהה יותר) ופעילות אנאירובית (כוח) תוביל לבסוף לשינוי המיוחל ולתוצאות. צעד אחר צעד, שלב אחרי שלב, זה הכל נכתב באופן כללי. יש לי כמה המלצות, תשאירי כאן את המייל שלך או חפשי אותי בגוגל וצרי קשר, ואני אתן לך המלצות בנושא. שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)