טיירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיירים
    גל
    08/12/2010

אני לא שמן או בעל אחוז שומן גבוה
    להפך
    אבל למרות זאת יש לי מה שנקרא טיירים וזה כלכך מציק לי ! איך נפטרים מהם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיירים

הוספת תגובה

• טיירים - תגובה

שי אלנקרי
    09/12/2010

אני מניח שאתה מתכוון "לצמיגים". בכל מקרה, צמיגים, טיירים או love handles (באנגלית), אינם ניתנים להורדה בצורה נקודתית על ידי תרגיל ספציפי כזה או אחר. זו בדיוק אותה תשובה שהייתי נותן לאדם עם נטייה באזור הבטן התחתונה או אדם עם נטייה באזור הישבן -ירכיים. הדרך להצלחה כרוכה ב-3 דברים אותם תצטרך לשלב יחד.
    1. פעילות אירובית כדוגמת ריצה, רכיבה, הליכה, שחייה, ריקוד. פעילות שמטרתה לשפר את הסיבולת לב ריאה ובמקביל לעודד את ההוצאה הקלורית ובכך לגרום לגוף לבזבז יותר ויותר אנרגיה.
    2. תזונה מאוזנת, מסודרת ומותאמת אישית הכוללת את כל אבות המזון. לעניין התזונה תפקיד מכריע בתהליך ולכן אני ממליץ להתייעץ על כך עם דיאטן או דיאטנית.
    3. אימון כוח- מומלץ שתשלב אימון משקולות לחיזוק שווה של כל שרירי הגוף ולא רק לאזור הבטן או המותניים. עלייה במסת השריר תגרום לגופך להיראות מוצק, שרירי, חטוב והרבה פחות רופס.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו