שרירי רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי רגליים
    Eliran
    12/12/2010

שלום רב,
    אני טריאתלט מרחקים ארוכים (איש ברזל וכו').
    למרות הכושר והסיבולת הרגליים שלי צנומות ורזות.
    אני שומר על תזונה מאוזנת לחלוטין ומתאמן 6-7 פעמים בשבוע (לפעמים פעמיים ביום).
    בשל האינטנסביות של האימונים של הרכיבה+ריצה אין לי זמן לשלב גם אימונים ארוכים משמעותית לתרגילי כוח.

שאלתי היא: האם ישנה דרך להגדיל את מסת שרירי הרגליים, בעיקר ויזואלית, מבלי להוסיף עוד שעות רבות של כח בחדר כושר ומבלי לפגוע בחוזק השריר כפי שהוא כיום?

אולי באמצעות תרגילים יעודיים?

תודה רבה,
    אלירן
    אגב - אחוזי השומן שלי הם 10.2, אני בן 38, שוקל 71ק"ג ובגובה של 187....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי רגליים

הוספת תגובה

• שרירי רגליים - תגובה

עופר קיס
    13/12/2010

שלום אלירן
    לדעתי, כל עוד אתה מאורגן מבחינת כמויות חלבון וקלוריות בכלל, אין מה לעשות.
    אם זאת אימוני כח רגליים ספציפיים לרצים וטריאטלוניסטים כן משפרים יעילות מכנית של הריצה ולכן משפרים תוצאות. חשוב רק לקבוע מינון פרטני
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר תודה

Eliran
    13/12/2010

ובכל זאת,

היית מציע להוסיף מעט אמוני כח (רגליים - ארבע ראשי ותאומים), לשיפור יעילות מכאנית ולהגדלת מסת השריר (ויזואלית)?

מבחינת חלבונים אני מקפיד מאוד (בוקר, אחרי אימון, תצרוכת יומית וכן הלאה).
    אני אף מקפיד על אבקת חלבון במיוחד לאחר אימון בוקר, בכדי לזרז את ספיגת החלבון ובכל זאת, נשארתי עם רגליים של דחליל......

אשמח להצעות קונקרטיות.

בכל מקרה,
    תודה רבה,
    אלירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר תודה - תגובה

עופר קיס
    15/12/2010

תיאום ציפיות הוא קריטי להצלחה
    אם תגדיל בצורה משמעותית את הרגליים, אני סבור שתפגע ביכולת האירובית שלך
    תרגילי חיזוק - תמיד 2 סטים של סקווטים ב אזור 8 RM מכרעים קדמיים כנל, תאומים 13 RM וקצת ניתורים - איילה 30 מטר כפול 3 וניתורי רגל אחת 8 חזרות ( קדימה, לא במקום) כפול 2 . כל זה פעמיים ב 8 או 9 ימים כמחזור אחד ( מיקרוסייקל) אני מקווה שברור - 2 אימונים כאלו ב 8 או 9 ימים.
    תקשיב לגוף ותווסת בהתאם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה...

Eliran
    16/12/2010

תודה רבה עופר....!

כך יעשה....!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו