משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות
    ניסן
    21/12/2010

שלום,
    אני עוד מעט בן 15 ואני 1.70 ואני מרים 12 קילו בכל יד ויש לי מסת שריר בידיים יחסית גדולה אבל רציתי להעלות אפילו יותר ורציתי לדעת עם כדי לי להעלות בכמות ולהוריד במספר ההרמות בכל סט או להמשיך כרגיל(4 סטים של 20 כל סט).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות

הוספת תגובה

• משקולות - תגובה

שי אלנקרי
    22/12/2010

שלום ניסן,
    חסרים הרבה פרטים כמו למשל: מטרה, איזה סוג אימונים אתה עוד מבצע, מה זאת אומרת מרים בכל יד-מרים איך?
    חשוב להבין שיש מגוון תרגילים ותנועות בשימוש של הידיים ולכן חשוב לנקוב בתנועה המדויקת. יחד עם זאת אני לא דוגל באימונים אשר כוללים תרגיל אחד באימון (אם כך הבנתי מהכתוב) ולכן הייתי ממליץ לשבת עם איש מקצוע(מאמן) ולקבל המלצות ותכנית אימון רצינית ומאוזנת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקולות

ניסן
    22/12/2010

אני מרים בישיבה מעלה מטה שני ידיים יחד ארבע סטים של 20 ,ובנוסף אני עובד גם על שרירי החזה כאשר אני עושה פרפר,מטרת האימונים שלי היא להעלות עוד במסת שריר,מבחינת אימון כושר יש לי שלושה-ארבעה אימונים של לחימה חופשית.
    רציתי לדעת העם עדיף בשביל ניפוח השרירים להעלות בכמות ולהפחית במספר הפעמים בכל סט.והעם עלייה בכמות יכולה לפגוע לי בצמיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו