מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמקדות בשרירעדי22/12/2010
רציתי לדעת מה ההבדל אם אני מבצעת מספר תרגילים לשריר מסוים (לדוג' חזה: לחיצת חזה 3 סטים ולאח"כ פרפר 3 סטים) לבין ביצוע תרגיל אחד לשריר (נניח לחיצת חזה) ואז מעבר לתרגיל לשריר אחר (נניח יד קידמית) ואז שוב חזרה לשריר החזה (נניח פרפר)?.
ברגע שאני מבצעת נניח 3 סטים לחזה אני מרגישה שאין לי מספיק כוח לבצע תרגיל נוסף לחזה אז אני עובדת לבצע כמה סטים לשריר אחר, למשל יד קידמית, ורק לאחר מכן אני חוזרת לבצע תרגיל נוסף לחזה..
אני יודעת שצריך להתיש את השריר על מנת לאפשר לו לבצע תהליך של הרס ובנייה
השאלה היא אם אני לא מבצעת באופן רציף תרגילים לאותו שריר פוגע בהתשת השריר?
* המטרה- שמירה על מסת שריר קיימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמקדות בשריר - תגובה
עופר קיס22/12/2010הי
אינני חושב שזה משמעותי עבורך, זה יכול לתרום לשיפור סבולת שרירית ובטח לשמירה ברמה בינונית.
אם היית בונת שריר מתקדמת, זה היה פוגע ברמת ההיפרטרופיה ( גדילה) של השריר
מקווה שברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)