העלאת מסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מסה
    עומרי
    23/12/2010

יש לי מבנה גוף די רזה ואני מעוניין להעלות במסה אבל אין לי ממש אפשרות כרגע ללכת לחדר כושר,אז אני אצטרך לעשות את זה בבית(כמה שאפשר בכלל).אילו תרגילים מומלץ לבצע?האם יש תרגילים שניתן לעשות ללא משקולות שיעשו את העבודה(יש לי בבית משקולת של 10 קילו ואני לא מאמין שזה ישפיע כל כך אבל יכול להיות שאני טועה)?מבחינת תזונה,הבנתי שכדי להעלות במסה,צריך להיות במאזן קלורי חיובי.יש מאכלים שמומלץ לאכול?
    משקל:70 קילו
    גובה:1.76 מטר
    היקף בטן(בקו הטבור):83 ס"מ
    היקף החזה84 ס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מסה

הוספת תגובה

• העלאת מסה - תגובה

שי אלנקרי
    26/12/2010

שלום עומרי,
    הלוואי והייתי יכול לעזור לך ככה על גבי הפורום, אבל לא כך הדבר. תכנית אימון=למרשם רפואי, ולכן אני ממליץ להיפגש עם מדריך חדר כושר (בחדר הכושר או מחוצה לו), בכדי שיוכל לאבחן אותך מבחינת כושר גופני ויכולת ולאחר מכן לקבוע אילו תרגילים עליך לבצע ועם אילו משקלים. להגיד שיש לך 10 ק"ג של משקולת, וסביבה לנסות להתאים את האימון זה לא רציני ולא מקצועי. נסה להתייעץ פנים אל פנים עם איש מקצוע- הרווח יהיה כולו שלך. לגבי התזונה: מה שאמרת הוא נכון אבל אני עדיין ממליץ להתייעץ עם דיאטנית קלינית ולא לנסות לקבוע תפריט תזונה אישי על סמך האינטרנט או משהו בסגנון. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו