להיות שרירי וחטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות שרירי וחטוב
    רועי
    01/01/2011

שלום,
    אני בן 21.
    הגובה שלי הוא 1.80 ואני שוקל 49 קילו
    כבר שנים שאני מנסה לעלות במשקל
    אבל אני פשוט לא מצליח
    עשיתי דיאטת השמנה ניסיתי להקפיד אבל תמיד נאי חוזר בסוף למשקל המקורי (49)
    המשקל שלי לא השתנה מאז שהייתי בן 17,
    הציעו לי להתאמן אבל ישלי פחד ממכון כושר
    אני מושך הרבה תשומת לב שאני שם (בגלל הרזון שלי)
    ולא אוהב את זה ובגלל זה זה גם מונע ממני להתאמן.
    בנוסף לזה אין לי מסת גוף בכלל.
    אני לא אוהב להיות במשקל הזה ואני ממש לא עושה את זה בכוונה להיות רזה
    אחת הבעיות היא גם הגנים שלי במשפחה אחיות שלי גם רזות מאוד
    גם ההורים שלי .
    ויש לי חילוף חומרים מהיר.
    אני די אובד עצות
    אשמח להצעות .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להיות שרירי וחטוב

הוספת תגובה

• לרועי

ד''ר איתי זיו
    01/01/2011

המשקל יחסית לגובה הנו נמוך מאוד ומדובר בהחלט בתת משקל. אין ברירה.. חייבים להתייעץ עם אשי מקצוע בעניין. מציע לפנות לרופא ספורט, דיאטן קליני ספורט רציני או פיזיולוג מאמץ שעובד עם ספורטאים. לאנשי מקצוע מובילים יש ניסיון רב עם מקרים כשלך וכל יום שעובר ללא ייעוץ מקצועי רציני רק מרע את מצב הבריאות ולא נכון לעשות כך.
    ייתכן שיש בעיה הורמונלית שהנך לא מודע לה ואז הדבר מצריך טיפול מתאים הורמונלי.
    מקרה שאני מכיר אישית הנו בחור ששקל 65 ק"ג וגובהו היה 192 ס"מ!!! בגיל 16-17 בממוצע הבחור החליט שהוא עושה שינוי בחייו. התייעץ עם אנשי מקצוע מתאימים, התאמן על בסיס קבוע ואכל לפי תפריט קבוע מראש שקיבל כמובן על ידי דיאטן קליני.
    התוצאה: תוך 3 וחצי שנים הבחור שקל 100 ק"ג, 9 אחוזי שומן תת עורי, מסת שרירים מרשימה ותחושה פיזית ומנטלית מצוינות. למותר לציין שגם הביטחון העצמי עלה ללא היכר. אגב, גם כיום הבחור שוקל בממוצע 95-98 ק"ג וממשיך באורח החיים הספורטיבי מזה שנים.
    חשוב לבצע פעילות גופנית על מנת לעודד תהליכים אנבוליים ככל שניתן וכל זאת עם שילוב של תזונה נכונה .
    אשמח להתעדכן.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו