זקוק לייעוץ בנושא כושר גופני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לייעוץ בנושא כושר גופני...
    יוסי
    03/01/2011

שלום לכולם,
    התחלתי לעשות הליכה משולבת עם ריצה בשעות הבוקר הממש מוקדמות(4-5-6 בבוקר) כאשר 4 דקות אני הולך ודקה רץ לאורך של כ2.5 - 3 קילומטר, כך במשך 30-35 דקות ארבעה פעמים בשבוע (שמעתי שזו דרך מעולה לפתח סיבולת).
    אני משתמש בנעלי ריצה טובים ולבוש חם (לא מידי).
    משקלי הינו כ135 קילו וגובהי הינו 1.74 .
    עד כה יצא לי לעשות זאת רק פעמיים, רק התחלתי.
    יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל מאנשים שבקיאים בעניין תשובות:
    *האם הליכה משולבת עם ריצה כפי שרשמתי במרחק שכזה ובמצב שלי בריאה?
    *מדוע יש לי בזמן ההליכה/ריצה ומעט זמן אחריה כמות לחה שאי אפשר לתאר?
    *באיזור הקרסול בשני הרגליים אחרי ההליכה/ריצה יש לי כאבים, זה נורמאלי?
    במידה ויש לכם איזשהם טיפים אשמח לשמוע....

תודה רבה לעונים ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ בנושא כושר גופני

שי אלנקרי
    03/01/2011

שלום יוסי,
    הליכה משולבת עם ריצה מכונה גם אימון אינטרוואליים (הפוגות), נחשב לאימון טוב, מסייע בשיפור הכושר הגופני ובשריפת קלוריות מוגברת. לגבי הליחה אני מציע לבדוק בפורומים הקשורים אולי לאף אוזן גרון או שמישהו כאן מחברי הפורום ידע להשיב. לגבי הקרסול: זה די נפוץ: בייחוד אצל אנשים הסובלים מעודף משקל ואצלך מדובר בהשמנה אפילו מסוכנת המעמיסה יתר על המידה בייחוד בפעילויות ספורט המצריכות סחיבת הגוף למרחקים ולפרקי זמן יחסית ארוכים. הייתי מציע להיפגש עם מאמן כושר שידע באופן אישי מה מצבך, אילו תרגילים לתת לך ואיזה תכנית אימון. בניית תכנית אימונים שוות ערך למרשם רפואי, אל תקל ראש בדבר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יוסי
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו