מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לייעוץ בנושא כושר גופני...יוסי03/01/2011
שלום לכולם,
התחלתי לעשות הליכה משולבת עם ריצה בשעות הבוקר הממש מוקדמות(4-5-6 בבוקר) כאשר 4 דקות אני הולך ודקה רץ לאורך של כ2.5 - 3 קילומטר, כך במשך 30-35 דקות ארבעה פעמים בשבוע (שמעתי שזו דרך מעולה לפתח סיבולת).
אני משתמש בנעלי ריצה טובים ולבוש חם (לא מידי).
משקלי הינו כ135 קילו וגובהי הינו 1.74 .
עד כה יצא לי לעשות זאת רק פעמיים, רק התחלתי.
יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל מאנשים שבקיאים בעניין תשובות:
*האם הליכה משולבת עם ריצה כפי שרשמתי במרחק שכזה ובמצב שלי בריאה?
*מדוע יש לי בזמן ההליכה/ריצה ומעט זמן אחריה כמות לחה שאי אפשר לתאר?
*באיזור הקרסול בשני הרגליים אחרי ההליכה/ריצה יש לי כאבים, זה נורמאלי?
במידה ויש לכם איזשהם טיפים אשמח לשמוע....
תודה רבה לעונים ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בנושא כושר גופני
שי אלנקרי03/01/2011שלום יוסי,
הליכה משולבת עם ריצה מכונה גם אימון אינטרוואליים (הפוגות), נחשב לאימון טוב, מסייע בשיפור הכושר הגופני ובשריפת קלוריות מוגברת. לגבי הליחה אני מציע לבדוק בפורומים הקשורים אולי לאף אוזן גרון או שמישהו כאן מחברי הפורום ידע להשיב. לגבי הקרסול: זה די נפוץ: בייחוד אצל אנשים הסובלים מעודף משקל ואצלך מדובר בהשמנה אפילו מסוכנת המעמיסה יתר על המידה בייחוד בפעילויות ספורט המצריכות סחיבת הגוף למרחקים ולפרקי זמן יחסית ארוכים. הייתי מציע להיפגש עם מאמן כושר שידע באופן אישי מה מצבך, אילו תרגילים לתת לך ואיזה תכנית אימון. בניית תכנית אימונים שוות ערך למרשם רפואי, אל תקל ראש בדבר. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוסי03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)