שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חיה
    05/01/2011

אני בן 19 לפני 5 חודשים התחלתי דיאטה ובאמצע עברתי ניתוח שרוול בסה"כ הורדתי 42 קילו ונשאר לי עוד 40 ,
    רציתי לשאול מה אני צריך לעשות בעיקר כדי שלא ישארו לי עודפי עור בידיים בשוקיים ובטן?
    אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר איך יש לי רצון לעשות בבית .
    מה אני זקוק לקנות ואיזה תרגילים לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תרגילי כושר בוידאו

שי אלנקרי
    05/01/2011

שלום אור,
    ראשית אני שמח לשמוע שהורדת עד כה 40 קילוגרם, אך יחד עם זאת לא ציינת נתונים נוספים כמו משקלך הקודם ואת משקלך הנוכחי.
    לגבי עודפי העור: לצערנו, כשמתרחשת ירידה מאסיבית במשקל, הגוף נשאר עם עודפי עור שמהם לא ניתן להיפטר בדרך הרגילה של פעילות גופנית ותזונה אלא לעתים קרובות גם יש לערב ניתוח כירורגי (פלסטי).
    לגבי תרגילים: ניתן לבצע היום כמעט הכל בבית בעזרת משקולות, גומיות ומשקל הגוף. לכך תצטרך הדרכה כוללת שתפעיל את כל שרירי הגוף ללא הזנחה.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כך

חיה
    05/01/2011

דבר ראשון תודה
    אני לפני כחמש חודשיים בהתחלת הדיאטה שקלתי 158 כרגע אני שוקל 115,
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו