שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דרור
    05/01/2011

שלום. אני בן 14 ומתאמן בחדר כושר באימוני כח 4 חודשים. השבוע הייתה לנו ריצת 2000 בבצפר,וגיליתי שיש לי תוצאות גרועות מאוד בריצת 2000 (12:10) (אני בכלל לא שמן או משו כזה,אלא דווקא שרירי.) אני רוצה לקבל תכנית אימון של ריצה לשיפור הריצת 2000 כמה שיותר מהר,ולהמשיך במקביל עם אימוני הכח ולא לרדת במסת שריר בגלל הריצה.
    בתודה
    שלומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• ריצת 2000

שי אלנקרי
    05/01/2011

שאלה מאוד אישית שגם כן קשה לענות עליה. תצטרך לפנות למדריך כושר בסביבתך ולהיפגש איתו פנים אל פנים בכדי שזה יהיה מקצועי ורציני יותר. אין בנתונייך התייחסות לזמנים, מצב בריאותי, משקל ומשך הזמן שאתה מתאמן ואיך.
    בגדול: בכדי לשפר תוצאה עלייך להתאמן על סוג ריצה זו במשך תקופה, ולא להתחיל בהכנות כשבוע קודם.

תתייעץ עם מישהו שיראה אותך ולפי ראות עיניו גם יוכל להתאים לך תכנית אימונים שתשלב ככל הנראה שילוב בין ריצות לחיזוק השרירי הרגליים.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו