ירידה באחוזי שומן ועליה במסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באחוזי שומן ועליה במסת שריר
    אלעד
    06/01/2011

דר איתי זיו שלום.
    שמי אלעד גובה 1.78 ומשקל 67.5

ברצוני לשאול אותך האם ישנה אפשרות לרדת באוחזי השומן בגוף (למרות היותי רזה יש לי בטן קטנה),ובמקביל גם לעלות במסת שריר.
    ברצוני לציין שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר כבר למעלה משנה,גב יד אחרות וכתפיים ואימון שני חזה יד קידמית ורגליים.בכל אימון אני עושה בסביבות ה10 דק של בטן.

ברצוני כרגע להוריד קצת את אחוז השומן בגוף ואם זאת לפחות לשמור על מסת השריר הקיימת.

האם זה אפשרי ומה לדעת כדאי לי לעשות.

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה באחוזי שומן ועליה במסת שריר - תגובה

עופר קיס
    08/01/2011

הי אלעד וודא שהתזונה מתאימה, 5 ארוחות קטנות וכמובן אחת מיד בתום האימון, פחמימות מורכבות, חלבון איכותי ושנה את תכנית האימון - סדר התרגילים, עצימות - רד ל8 RM
    ובדוק עם יש שינוי. 10 דקות בטן זה הרבה, בצע 3 מחזורים איכותיים של 15-20 חזרות או תרגילי ייצוב עמוד שדרה להורדת עומס על הגב. וודא שיש לך תרגיל SQUAT ו DEAD LIFT באימון. אם לא תגיע למועדון שיש משהו שמלמד תרגילים אלו לביצוע איכותי ובטוח
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו