שיפור כושר במהירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור כושר במהירות
    וילי
    12/01/2011

שלום רב,

אני במשך זמן רב הייתי לא בכושר.
    כעת, יש לי שבוע וחצי לשפר את הכושר שלי במידה הרבה ביותר שאני יכול.
    מה מומלץ כי אעשה?

מדובר בעיקר בריצת 2000. אני רץ אותה ב-13 דקות.
    משקלי הוא 100 ק"ג וגובהי 1.85.

תוכלו לעזור לי לחבר תכנית אימונים [שתהיה אינטנסיביתאם צריך] כדי שאוכל לפחות לרדת מה-11:30 בשבוע וחצי?

הבעיה העיקרית שלי היא שאינני יודע אם עדיף לרוץ ריצות איטיות וארוכות או מהירות אך קצרות וכן כשאני מתאמן יום אחר יום - התוצאות שלי נשארות קבועות. אני רוצה לראות תוצאות אבל אולי עדיף שאמשיך להתאמן ורק לקראת סוף השבוע וחצי [שיש לי מבחן], אנוח כדי שהגוף יתאושש.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור כושר במהירות

הוספת תגובה

• בלתי אפשרי

איתי הר-ניר
    12/01/2011

וגם אם היה אפשרי, ממש לא היה אחראי לתת לך לבצע עומס שכזה בזמן כל כך קצר.

שיהיה בהצלחה במבחן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוילי

ד''ר איתי זיו
    13/01/2011

הערותי....
    1. עלייה מהירה בעומסים הנה מתכון בטוח וודאי לפציעת.
    \2. במשקל 100 ק"ג . חשוב להעלות את מרחקי הריצה והאינטנסיביות בהדרגתיות ולשים לב לכאבים בעיקר בגפיים התחתונים אם יש.
    3. מוצע לבצע אימונים יום כן, יום לא אך אין מה לצפות לשינוי ממשי ביכולת הגופנית ב- 10 ימים. בהמשך חשוב להתאמן לפי תוכנית אימונים מסודרת שתימשך מספר חודשים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו