סטפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטפר
    שימעון
    15/01/2011

שלום אני רוצה להתחיל להתאמן בבית עקב חוסר זמן ללכת לחדר כושר אני עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן ואני רוצה לעשות פעילות אירובית וחיזוק שרירי הרגליים והישבן רציתי לשאול אם עבודה של חצי שעה עד 40 דקות על סטפר יעשה את העבודה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטפר

הוספת תגובה

• 40 דקות על סטפר

איתי הר-ניר
    15/01/2011

40 דקות על סטפר הם בהחלט אימון מכובד :)

אולם עם הזמן יתכן ותצטרך לבדוק איך אתה משנה את האימון, (נפח תדירות ועצימות).

הקביעה מה מתאים לך קשורה ישירות למטרת האימון שלך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטפר - תגובה - לשמעון

ד''ר איתי זיו
    16/01/2011

הערותי...
    1. פעילות אירובית במכשירים השונים (כולל סטפר) אינה מיועדת לחיזוק שרירי הרגליים אלא לשיפור תפקוד מערכת קרדיווסקולרית.
    2. פעילות אירובית בסטפר מפעילה את קבוצת פושטי הירך באופן משמעותי יותר מאשר המכשירים האחרים לכן באמצעות פעילות מאומצת סביר להניח שטונוס (מתח) השריר יושפע באופן מהותי יותר לעומת הליכה על מסילה או מכשיר אחר.
    3. במידה ומתאמנים בבית מומלץ לרכוש גומיות ומעט משקולות יד ולבצע מספר תרגילים לקבוצות השרירים העיקריות בגוף. במידה והאימון בנוי באופן מושכל ניתן להשיג תוצאות טובות ולחזק באופן ממשי את שרירי הגוף השונים, הן התנועתיים והן המייצבים.
    4. שכיבות סמיכה וכפיפות בטן לא מספיק על מנת לשפר את הכוח ואת מסת השריר אם זו מטרת האימוןץ מומלץ לשלב גם תרגילי רגליים, מתח ועוד.
    5. השילוב צריך להיות בין אימון אירובי לבין אימוןן אנאירובי. לפיכך רק אימון בסטפר לא מספק.
    בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו