מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדת במישקלליאת חבד10/12/2007
אנ יודעת שכדי לרדת במישקל צריך לאכול נכון מה שאני עושה (לפחות מנסה) וכושר גופני כל יום הליכה של שעה עד חדר הכושר ושם אני עובדת על הגוף ועוד קרדיו עד שאני מגיעה ל 1000 קלוריות באימון והמישקל לא זז אנא ממך אני כבר מתיאשת נכנסת לדיכאון ושודלת דרכים לא הגיוניות כדי לרדת כגון הקאות או משלשלים או פשוט שעות על גביי שעות של אימון
אני בת 26 ושוקלת 61 גובה 1.58
אני במקורי רקדנית וכל הזמן שקלתי 54-53 ולעלות את כל המישקל הזה מיבלי לשנות כלום אימון או תזונה ואפילו אני עובדת הרבה יותר קשה
בבקשה העם משקלי תקין? העם אני עובדת נכון?
אני אפילו יכולה לישלוח לך את האימון שלי כדי שתיראה מה אני עושה ועם אני עובדת נכון
בתודה מראש מזו שעל סף יאוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל סטטי
עופר קיס12/12/2007להיפגש מיד עם תזונאית ספורט. אין מה להתיאש רק להגיע למומחה הנכון.
אם אין לך מידע , תכתבי שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה למידע
ליאת חבד12/12/2007אין לי אין המידע הנדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על תזונאית
עופר קיס13/12/2007חברת MEDIX 03-6482333 תאמרי שהגעת דרך האתר.
המלצה שלי
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)