מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפת קלוריות באימון אירוביאורן18/01/2011
היי...
התחלתי להתאמן לפני שלושה שבועות במכון כושר ועם אחוזי שומן נכבדים, החלטתי להשקיע יותר בתחום האירובי. מהתחלת האימונים אני עולה על ההליכון למשך שעה שבה אני רץ והולך לסירוגין. בהתחת האימונים שקפתי משהו כמו 450 קלוריות ולאט לאט הגעתי ל- 600 קלוריות בשעה.
שאלתי היא, האם יש מדד מסוים שעל פיו יש לשרוף כמות קלוריות מסויימת בשעת אימון אירובי, האם 600-700 קלוריות לשעת אימון זה בסדר או שאני רחוק ממה שאני אמור באמת לשרוף בשעת אימון ???
שאלתי השנייה היא האם נכון וטוב (או בריא) לעלות יום יום על ההליכון למשך שעת אימון שזה יוצא נכון להיום בערך 7 ק"מ, או שיש לתת לגוף לנוח ולעשות אימון אירובי לסירוגין מדי יומיים...
אשמח לעצותיכם...
אורן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות באימון אירובי - תגובה
עופר קיס18/01/2011מבחינה קלורית נראה הגיוני, למרות שאינך הולך לפי קלוריות אלא לפי היכולת המרבית לבצע את האימון בצורה בטוחה ומהנה.
אני ממליץ לקחת כל שבוע יום מנוחה וכל שבוע 3 או 4 שני ימי מנוחה. אם מתחיל כאב טורדני להוריד מיד לחצי את משך האימון ולעבור ליום כן, יום לא עד חלוף הכאב ולחזור בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)