שריפת קלוריות באימון אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת קלוריות באימון אירובי
    אורן
    18/01/2011

היי...
    התחלתי להתאמן לפני שלושה שבועות במכון כושר ועם אחוזי שומן נכבדים, החלטתי להשקיע יותר בתחום האירובי. מהתחלת האימונים אני עולה על ההליכון למשך שעה שבה אני רץ והולך לסירוגין. בהתחת האימונים שקפתי משהו כמו 450 קלוריות ולאט לאט הגעתי ל- 600 קלוריות בשעה.
    שאלתי היא, האם יש מדד מסוים שעל פיו יש לשרוף כמות קלוריות מסויימת בשעת אימון אירובי, האם 600-700 קלוריות לשעת אימון זה בסדר או שאני רחוק ממה שאני אמור באמת לשרוף בשעת אימון ???
    שאלתי השנייה היא האם נכון וטוב (או בריא) לעלות יום יום על ההליכון למשך שעת אימון שזה יוצא נכון להיום בערך 7 ק"מ, או שיש לתת לגוף לנוח ולעשות אימון אירובי לסירוגין מדי יומיים...
    אשמח לעצותיכם...

אורן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות באימון אירובי - תגובה

עופר קיס
    18/01/2011

מבחינה קלורית נראה הגיוני, למרות שאינך הולך לפי קלוריות אלא לפי היכולת המרבית לבצע את האימון בצורה בטוחה ומהנה.
    אני ממליץ לקחת כל שבוע יום מנוחה וכל שבוע 3 או 4 שני ימי מנוחה. אם מתחיל כאב טורדני להוריד מיד לחצי את משך האימון ולעבור ליום כן, יום לא עד חלוף הכאב ולחזור בהדרגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו