מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושרדני30/01/2011
מזה שש שנים אני פדלאה,רוצה לחזור לכושר,סובל מקצת לחץ דם.איך להתחיל ובאיזה קצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה תיכנס לכושר!
גיא שמשי31/01/2011הי דני, כל הכבוד שהחלטת לחזור לכושר! ראשית הייתי מציע לך לגשת לבדיקה רפואית כדי לוודא שאתה אכן כשיר לפעילות גופנית. במידה והבדיקה מאשרת שאכן אתה יכול להתחיל להתאמן אזי כלל האצבע הוא - להתחיל לאט ובהדרגה! מניסיוני רב השנים בתחום הכושר, רבים מהמתחילים להתאמן ללא הדרכה מקצועית, נפצעים, ופוגעים בעצמם! באופן עקרוני הייתי ממליץ לך להתחיל בהליכה בקצב נוח ולא מאומץ מדי - הליכה הינה פעילות גופנית מתונה המומלצת לכלל האוכלוסיה בכל קשת הגילאים (לא כתבת בן כמה אתה)
בנוסף מומלץ לבצע תרגילי כוח בעצימות נמוכה, כדי להשלים את ההליכה. (שים לב שכסובל מלחץ דם גבוה מעט - עליך להימנע ממאמץ חזק ומתמשך ולהימנע ממצב בו הראש נמוך מין הלב - נניח כפיפה של הגוף קדימה)
אבל ההמלצה הכי חזקה שאני יכול לתת לך - היא להעזר באיש מקצוע עם ניסיון כדי שתוכל להתאמן בראש שקט מבלי להזיק לעצמך.
בהצלחה
גיא שמשי - מאמן ראשי ומנהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר - תגובה
עופר קיס01/02/2011הי דני
1. בדיקה ואישור מהרופא שלך
2. בחירת סוג פעילות - הכי קל הליכה - יום כן יום לא להתחיל ב 15 דקות ולהוסיף 2 דקות כל אימון . קצב נוח. לאחר שהגעת לחצי שעה התחל להגביר את הקצב עד לתחושה של - בינוני+. המשך ל 40 דקות 4 פעמים בשבוע.
תוך כדי בצי פעמיים בשבוע שכיבות סמיכה - חלקיות אם קשה . התחל ב 2 מחזורים של 6-8 ועלה כל אימון בשכיבה אחת כל עוד הגוף ישר ובטן בפנים וללא כאבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)