כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    דני
    30/01/2011

מזה שש שנים אני פדלאה,רוצה לחזור לכושר,סובל מקצת לחץ דם.איך להתחיל ובאיזה קצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• ככה תיכנס לכושר!

גיא שמשי
    31/01/2011

הי דני, כל הכבוד שהחלטת לחזור לכושר! ראשית הייתי מציע לך לגשת לבדיקה רפואית כדי לוודא שאתה אכן כשיר לפעילות גופנית. במידה והבדיקה מאשרת שאכן אתה יכול להתחיל להתאמן אזי כלל האצבע הוא - להתחיל לאט ובהדרגה! מניסיוני רב השנים בתחום הכושר, רבים מהמתחילים להתאמן ללא הדרכה מקצועית, נפצעים, ופוגעים בעצמם! באופן עקרוני הייתי ממליץ לך להתחיל בהליכה בקצב נוח ולא מאומץ מדי - הליכה הינה פעילות גופנית מתונה המומלצת לכלל האוכלוסיה בכל קשת הגילאים (לא כתבת בן כמה אתה)
    בנוסף מומלץ לבצע תרגילי כוח בעצימות נמוכה, כדי להשלים את ההליכה. (שים לב שכסובל מלחץ דם גבוה מעט - עליך להימנע ממאמץ חזק ומתמשך ולהימנע ממצב בו הראש נמוך מין הלב - נניח כפיפה של הגוף קדימה)
    אבל ההמלצה הכי חזקה שאני יכול לתת לך - היא להעזר באיש מקצוע עם ניסיון כדי שתוכל להתאמן בראש שקט מבלי להזיק לעצמך.

בהצלחה
    גיא שמשי - מאמן ראשי ומנהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר - תגובה

עופר קיס
    01/02/2011

הי דני
    1. בדיקה ואישור מהרופא שלך
    2. בחירת סוג פעילות - הכי קל הליכה - יום כן יום לא להתחיל ב 15 דקות ולהוסיף 2 דקות כל אימון . קצב נוח. לאחר שהגעת לחצי שעה התחל להגביר את הקצב עד לתחושה של - בינוני+. המשך ל 40 דקות 4 פעמים בשבוע.
    תוך כדי בצי פעמיים בשבוע שכיבות סמיכה - חלקיות אם קשה . התחל ב 2 מחזורים של 6-8 ועלה כל אימון בשכיבה אחת כל עוד הגוף ישר ובטן בפנים וללא כאבים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו