שלום יש ליי שאלה כפיפות בטן .......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש ליי שאלה כפיפות בטן .......
    נתנאל נגאוקר
    28/04/2007

שאני עושה זה יוצר לי קוביות בבטן?עם לא אז מה עליי לעשות כדי שיצרו לי?(אני מתכוון לעשות ביתיי חוץ מהחדר כושר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל כך דחוף?

אחד
    29/04/2007

תראה חבר, אני לא מאמן מוסמך אבל אני יכול לענות לך מנסיון:
    בעצם לכל אחד מאיתנו יש קוביות, רק שיש לנו מעליהן מעטפת שומנית. הדרך לראות את הקוביות היא להגיע לאחוז שומן נמוך בגוף (בסביבות 10%).
    כפיפות בטן אולי יחזקו את שרירי הבטן ויעניקו להם סיבולת שרירית, אך הן לא יעלימו את המעטפת השומנית. על מנת להפטר משכבת השומן ולהתחיל לראות קוביות, במקביל לתרגילי הבטן, יש לבצע פעילות גופנית אירובית כמו ריצה, שחייה, כל פעילות שמעודדת שריפת שומנים מוגברת.
    בנוסף יש לשמור על תזונה קפדנית מאוד, להמנע ממאכלים של יותר מ5% שומן, ממתקים, אוכל מטוגן וכו'...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוז שומן נמוך

אייל ברוכים
    29/04/2007

נתנאל שלום,
    ע"מ שתוכל לראות את "הקוביות" אתה צריך לשמור על אחוז שומן נמוך ע"י פעילויות אירוביות כמו: ריצה , רכיבה על אופניים , שחייה וכד' . . . בשילוב של תזונה נכונה ובמקביל גם חיזוק של שרירי בטן בעזרת תרגילים ייעודים בזוויות ובשיפועים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו