שאלה: ריצה במקום כאימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה: ריצה במקום כאימון
    שירן
    04/02/2011

שלום, אני רוצה להתחיל לעשות כושר באופן עצמי בלי מכון כושר, ואין ברשותי הליכון ובימי הקור והגשם פוחתת המוטיבציה לצאת החוצה. רציתי לדעת אם במקום זאת ניתן לרוץ במקום במשך 20 דק' לדוגמה, בדקתי את עצמי ואני מסוגלת השאלה שלי היא עד כמה זה בריא ואפקטיבי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה: ריצה במקום כאימון

הוספת תגובה

• שאלה: ריצה במקום כאימון - תגובה

שי אלנקרי
    06/02/2011

שלום לידור,
    ריצה במקום אכן יכולה לעלות את הדופק, לשרוף קלוריות ולהפעיל את המערכת לב ריאה. אבל את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה? אני לא בטוח כמה באמת אפשר להתמיד בפעילות מסוג זה. בכל מקרה, העצה שלי היא: מכיוון ואנחנו גרים במדינה כה חמימה שכמות הגשם בשיא החורף אולי תכסה יומיים בשבוע, פשוט מצאי את הימים הלא גשומים (ולצערנו יש הרבה כאלה) התלבשי טוב, קחי מטרייה ועשי את הפעילות סביב מקום מגורייך. במידה והגשם יתפוס אותך תמיד תוכלי לפתוח מטרייה או לחכות מתחת למכסה כמה דקות עד שיחלוף ולאחר מכן פשוט תוכלי לחזור הביתה. אין תחליף לביצוע פעילות גופנית באוויר הפתוח. שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו