תגידו מה דעתכם בבקשה והמליצו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגידו מה דעתכם בבקשה והמליצו
    דני
    05/02/2011

שלום לכם!
    אני בת 22 גובה 160 שוקלת 45. אני רזה בדיוק במידה אבל רוצה לשמור על מצב גוף זה. כי אני רואה איך חברותיי בנות גילי הולכות ומשמינות להן בעבודות שהן לא זזות ואוכלות כל היום
    אני גם חובבת ג'אנק פוד וכדומה אבל מצד שני גם פירות וירקות
    בינתיים אני רצה בין 2 ל-3 וחצי ק"מ בהליכון יום כן ויום לא. ומנסה לאכול מסודר. האם זה מספיק בשביל לשמור על הגזרה? חשוב לציין שאין לי נטייה להשמנה ולעולם לא עשיתי דיאטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ניתן

איתי הר-ניר
    05/02/2011

לקבוע אם התזונה שלך לעומת הפעילות הגופנית שלך הם מאזן מספק לשמירה על הגזרה.

השמנה היא מצב של מאזן קלורי חיובי. גם אם תאכלי שווארמה כל יום ותהי במאזן קלורי שלילי את תרדי במשקל.
    אולם, תזונה נכונה המספקת את צרכי הגוף באופן מאוזן היא דבר חשוב. כמו כן פעילות גופנית מסודרת.

עלייך להקפיד על ביצוע פעילות גופנית אירובית והתנגדות. 3 פעמים בשבוע זה לא רע בכלל.
    תזונה מאוזנת, גם אם חוטאים מידי פעם בג'אנק פוד לא תהיה דבר כזה נורא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דני
    05/02/2011

אשתדל להתמיד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני

ד''ר איתי זיו
    06/02/2011

הערותי....
    1. תזונה הכוללת מספיק פירות וירקות הנה חשובה במיוחד וקריטי לשיפור מצב בריאותי.
    2. היקף הפעילות האירובית המבוצע נמוך מדי ויש מקום להעלותו לחצי שעה 4-3 פעמים בשבוע. בדופק מטרה שהנו 80-60% מדופק מירבי שהנו 226 פחות הגיל. ניתן להסתפק מבחינתך בדופק ממוצע יחסית בעת הפעילות של 70-60%.
    3. אימוני כוח - חדר כושר, סוגים מסוימים של יוגה, פילאטיס מכשירים וכדומה מומלץ 3 פעמים בשבוע. ניתן גם להסתפק בפעמיים במידה והעומס גבוה דיו.
    4. חשוב להקפיד לאכול אחרי אימון. מומלץ להתייעץ עם איש מקצוע בעניין.
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו