מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שלאחר דיאטהחסוי14/12/2007
לאחר הדיאטה (נער בן 16 הורדתי 13 קילו מ78 ל65)
עשיתי בדיקות אחוזי שומן שלי הם 10 ,BMI מעולה.
אבלל יש לי עוד סימנים של בטן תחתונה בולטת חזה לא מעוצב..פטמות גדולות וכו'.
רציתי לדעת אם זה נעלם אם הזמן כמו שאמרו לי?
ואיך אפשר לזרז?
ואם אני עובד על בטן וחזה זה בעצם יבנה את הצורה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
עופר קיס17/12/2007בצע פעילות אירובית . פעמיים בשבוע משקולות וחכה בסבלנות. חלק מן הסימנים יעלם
אל תשכח לאכול נכון, כולל תוספת ויטמין E לעור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,איזה מקורות יש לויטמין E?
חסוי18/12/2007.
דגנים - לחם וכו'
קטניות: שיפון, שעורה, אורז, חיטה, תירס, כותנה, חריע, שעועית.
אגוזים וזרעים: שקדים, פקאן, בוטנים, זרעי חמניות, סויה, אלסרים (אגוז לוז).
שמנים ממקור צמחי: שמן זית, שמן נבט החיטה, שמן שעועית, שמן זרעי מלון, שמן חמניות, שמן סויה, מרגרינה.
ירקות: משפחת המצליבים (גרגיר הנחלים, רוקט, כרוב, ברוקולי, כרובית, צנון, צנונית, קולורבי, לפת) ירקות ירוקים (תרד), תפוחי אדמה.
פירות: אבטיח, תות שדה, קיווי, מנגו.
מקור חי: כבד, ביצים, חמאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,כמה זמן יכולה להמשך מתיחת העור
חסוי18/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת עור
עופר קיס20/12/2007אינני יודע
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)