לאיתי זיו - תעודת מדריך חד"כ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו - תעודת מדריך חד"כ
    יוס
    07/02/2011

שלום איתי,

בתור מורה מחליף בבי"ס יסודי, כאשר אני מחליף מורה לספורט - אין לי אישור לצאת עם הילדים אל מחוץ לכיתה גם אם מדובר בפעילות גופנית. אין כיסוי ביטוחי לזה.
    האם תעודת מדריך חד"כ מספיקה כדי לקבל אישור להוציא את הילדים למגרש או לפעילות ספורטיבית ולא להשאירם בכיתה כל השיעור?

תודה,

יוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאיתי זיו - תעודת מדריך חד"כ - תגובה

ד''ר איתי זיו
    08/02/2011

הערותי...
    1. מכיוון שהתעודה הנה של מדריך חדר כושר אין בעיה לאמן בכל מקום שהנך חפץ והעיקר שיהיה בו מיכשור מכול סוג שהוא: כדורים, גומיות, מזרונים, אופניים מכיוון שהמחוקק קבע שחדר כושר הנו מקום שבו מתאמנים עם מכשירים בתנאים של מאמץ גופני. גם אופני ספיניננג אגב עונים על הגדרה זו.
    2. במידה ומדובר בקבוצת ילדים גדולה מכיוון שאין ברשותך תעודת מורה לחינוך גופני יש הגבלה למספר הילדים שניתן לאמן בו זמנית. תלוי בגיל הילדים במקרה זה.
    מציע לעשות חיפוש באינטרנט למסמך מאוד חשוב בנושא שלי ושל ד"ר ברק ירוחם- חוק מכוני הכושר פרשנות לחוק. יש במסמך זה למעלה מ- 20 שאלות שכיחות מה מותר ומה אסור.
    התפרסם גם באתר של בי אוקיי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו