מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור ריצת 2000 לקראת מבחן בראורהדר08/02/2011
היי..אני מתגייסת עוד חודשיים ואני הולכת להיות מדאגית..מבחינת הבטן והידיים אני בסדר גמור אבל בחלק של הריצה קצת יותר קשה לי..
אני צריכה לעשות את ריצת ה2000 ב9 עד 11 דקות..אני מתאמנת פעמיים בשבוע(כי יש לי עבודה ככה שאין לי הרבה זמן) אבל הבעיה שלי היא שסיבולת לב הריאה שלי נמוכה ואני מתעייפת נורא מהר..אני לא רצה במסלול מסודר ככה שאני לא יודעת מה המרחק שאני רצה..אבל אני מסוגלת לרוץ רק 7 דקות בערך בקצב רגיל ואז אני מתעייפת וחייבת לעבור להליכה..בקצב הזה אני לא אצליח בבר אור.
בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך אני יכולה לשפר את הריצה (=
נ.ב
זה בסדר לקחת איתי בקבוק מים לריצה ולשתות תוך כדי ריצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור ריצת 2000 לקראת מבחן בראור - תגובה
עופר קיס09/02/2011שלום הדר
בצעי שני אימוני הפוגות, נסי את האימונים הבאים
יום א.
חימום 7 דקות הליכה נמרצת, ריצה בקצב נעים 2 דקות הליכה בקצב נמרץ 1 דקה והליכה נוחה דקה נוספת, את חוזרת על הסדרה הזאת 6-8 פעמים ומווסתת את הקושי של דקת ההליכה הראשונה לפי היכולת ( אם קל בצעי גם דקה שניה בהליכה נמרצת, אם קשה בצעי דקת הליכה ראשונה בהליכה קלה גם כן )
באופן הדרגתי, הגברי את משך הריצה כל שבוע ב 30 שניות ואם קל, גם את קצב הריצה.
יום ב.
ריצה קלה 4 דקות, הליכה 2 דקות כפול 3-4 חזרות, הוסיפי כל שבוע חזרה נוספת של 4 דקות
חשוב
להקשיב לגוף, אם קל להגביר, ואם קשה להפחית,
אם יש כאבי ברכיים או כאבים בקדמת השוק , להוריד אימון ולהפחית דקות ריצה
חשוב למתוח תאומים וירכיים 2 כפול 30 שניות סטאטי כל צד בסיום האימון
כמו כן 4 דקות של הליכה קלה בסיום האימון להתאוששות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה.רק שאלה בקשר למה שכתבת
הדר09/02/2011זה משנה באיזה ימי םאני עושה את זה?חשוב יום אחרי יום או שיהיה הפרש מסויים בין הימים?
ואגב,התוכנית נשמעת מעולההה וזה בצורה הדרגתית ככה שאני אוכל לעמוד בזה.מקווה שזה ישפר לי את הריצה..ולגביי מה ששאלתי בהתחלה על המים,אפשרי לשתות מים תוך כדי ריצה או שאסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)