בעיה של כושר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של כושר?
    eti
    15/12/2007

שלום אני בת 36 בדרך כלל בריאה עובדת פיזית מאוד קשה בניקיון וגם לצערי חולת ניקיון אני לא נחה לרגע לפניי חודש חליתי באופן פתאומי הרגשתי כאבים בחזה וביד מתוך שינה עם הזמן לא יכולתי ללכת ברגל אפילו הליכה קצרה של 10 דקות ובעיקר לא לעלות מדרגות נשלחתי לבדיקת מאמץ ואחריי 74 שניות חשתי סחרחורת נוראית כאביי רגליים התמוטטתי ולחץ הדם ירד במשך שעה עד שהתאוששתי אושפזתי בבית חולים עברתי את כל הבדיקות האפשריות ללב הכל היה תקין נאמר לי שאולי אני פשוט לא בכושר כאמור שוחררתי ללא הבחנה ועם המשך הסימפטומים האם אתם מתרשמים שאכן הכל עיניין של כושר? אם כן מה אתם ממליצים לי לעשות?
    בתודה מראשeti

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של כושר?

הוספת תגובה

• מה לעשות

עופר קיס
    17/12/2007

תתקשרי לחברת MEDIX במספר 03-6482333
    בקשי לדבר עם ד"ר יוני ירום, על מה שקרה . הוא יחליט אם עליך להגיע מיד לקרדיולוג או לבצע אצלו בדיקת מאמץ מיוחדת שנקראת CPET . הוא האיש שמבין ברפואה ובספורט גם יחד .. תגידי לו שהגעת דרך האתר
    אל תזניחי , נשמע ל מאד לא תקין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו