מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריאטין דיי דחוףאורטל16/12/2007
אני בת 26 מטר 64 שוקלת 63 קילו מתאמנת 6 פעמים בשבוע אירובי ואנארובי במטרה לצמצם היקפים ולעלות במסת שריר
רציתי לדעת לגבי קריאטין עד כמה אחוזים אני אוכל להרים במידה ואקח את התוסף
ואם אני אפסיק את השימוש האם השיפור ישאר
אני מתאמנת כבר שנה וחצי ויש תרגילים מסוימים שאני לא מצליחה להשתפר בהם ולהרים יותר משקל ואני מאד רוצה. והכי חשוב רציתי לדעת אם אני יש איזה סיכוי של השמנה בשימוש בקריאטין
ובשביל המטרה שלי האם עדין לי לשתות חלבון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאטין
עופר קיס17/12/2007כן, יש סיכוי גדול שקריאטין יאפשר לך להתחזק. כמובן לאחר שתסיימי התוצאות ירדו אך אם עבדת על כוח( 3-5 חזרות)יתכן שחלקו ישארו. לא שמעתי על קשר בין קריאטין והשמנה . למרות שקריאטין יעלה לך את המשקל , אך לא את אחוז השומן. לגבי חלבון - אם את רצינית כן. מיד אחרי אימון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אורטל18/12/2007תודה על התשובה אני חושבת שאני אלך על זה,
איזה קריאטין היית ממליץ לי לקחת?
וכן אני מתאמנת על כוח 5X5 RM5
האם זה גם ישפר את האימוני אירובי שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 RM
ישראל פרנקל18/12/2007לאימונים עם חמש חזרות תהיה השפעה נמוכה על יכולת סבולת שריר.
לשם כ יש לבצע מספר רב יותר של חזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראל
אורטל21/12/2007אך אם אני יעלה את מספר החזרות זה כבר לא יהיה אימון כוח
והמטרה שלי היא להרים יותר.
אתה אומר להגדיל את מספר החזרות וזה בדיוק איך שהתאמנתי עד עכשיו פעמים בשבוע 16 סטים 4תרגילים שונים לחזה ולא עזר לי לעלות במשקל בלחיצת חזה עם מוט.
כרגע החחלתי 3 פעמים בשבוע על תרגילי דחיקה
5X5
האם זה יעזור.?או לעלות את מספר החזרות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאטין
עופר קיס18/12/2007לא, כבר יצאתי מן הענינים בנושאי תוספים.
חפשי חנות טבע גדולה או חנותGNC .
כוח טהור יכול לשפר אירובי קצר מועד - צריכת חמצן מירבית אך לא ריצות של 5 או 10K
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)