ריצה בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה בבוקר
    אורית
    15/02/2011

שלום לכל הספורטאים...

אני רצה כ-4-3 פעמים בשבוע 11 ק"מ. התחלתי לרוץ בבקרים כי לצערי אני חוזרת מאוחר מהעבודה וקר בערב... הבעיה היא שלפעמים ממש קשה לי בבוקר, אני מרגישה שהגוף עדיין לא התעורר ויש לי בחילה.
    שאלתי - מה מומלץ לאכול לפני האימון הזה, ואיזה חימום יעזור לי לעורר את הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה בבוקר

הוספת תגובה

• לאורית - תגובה

ד''ר איתי זיו
    20/02/2011

הערותי...
    1. אין מניעה לבצע את הפעילות בבוקר או בערב. הדבר תלוי בעיקר בהעדפה של המתאמן וסוג הטיפוס - בוקר או ערב. טיפוס בוקר יבצע בנקל פעילות גופנית בבוקר ואילו טיפוס ערב , להיפך יהיה ערני וכשיר לפעילות בערב.
    2. ניתן להסתגל לאימונים בשעות הבוקר אם אין ברירה. עניין של זמן. כמובן שבמקרה המצוין התוצאות תהיינה פחות טובות. מומלץ לאכול חטיף אנרגיה, פרי יבש, לשתות קפה. כל זאת לפני הפעילות. בכל מקרה מוצע לפנות גם לפורום תזונת ספורט.
    3. ניתן לבצע חימום כללי קצר לפני הריצה. ריצה קלה של 10-5 דקות ומתיחות של 5 דקות לשרירים העיקריים. פושטי הירך, כופפי הברך, פושטי הברך, התאומים והסולאוס, מקרבי הירך ותרגיל אחד לקבוצת חגורת הכתפיים. ניתן למצוא אינסוף תרגילים פשוטים אלה באתרי הסרטונים באינטרנט וכמובן גם באתרים. כמו כן ניתן להתייעץ עם כל מדריך כושר או מאמן ריצה.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אורית
    22/02/2011

אגב, היום רצתי בבוקר והיה לי קל יחסית. אני מקווה שעם הזמן זה ישתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו