מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט למסה בבקשה עזרה !בניי16/02/2011
אוקיי אני צריך ממש עזרה גדולה ואני ממש מצטער על החפירה אנשים !
בעיקרון אחרי שהתחלתי להתאמן עליתי יפה מאוד בסביבות 10 קילו וכעת אני לא עולה גרם והבנתי כבר למה,הבנתי שאני פשוט צריך לאכול הרבה יותר ממה שאכלתי לבנתיים.בנתיים לא אכלתי בבוקר כלום וזהו..
בעיקרון הבאתי תפריט מוכן שהוא די סבבה בשבילי אבל הגבתי פה שתגידו אם זה בסדר בשבילי,רציתי עוד משהו אם אתם יכולים שאם נגיד רשום שניצלים לארוחת צהריים איזה עוד , "אוכלים" למיניהם אפשר לצרף ? נגיד שניצל,עוף כלשהו,דגים וכו',איזה מאכלים למיניהם אפשר לצרף לקורנפלקס בבוקר וכו',שאלה הבאה שלי היא שישר אחרי אימון מה לאכול ? כי אני בדרך כלל אוכל ארוחה כבדה שכוללת חלבונים ופחימימות האם זה שגוי?
זה הגיוני ששקלתי 60 הBMR שלי היה 2000 ועכשיו שאני שוקל 70 הוא 1800 ?
גובה 1.75 משקל 70/69
הינה התפריט המיוחל אחרי חפירתי הנאה:
ארוחת בוקר:
קורנפלקס 150 גרם
חלב טרי מקרטון 1% ליטר
ארוחת 10:
3 פרוסות לחם לבן
6 פרוסות גבינה צהובה 17%
ארוחת צהרים (2-3 שעות לפני אימון):
המבורגר בלחמניה 200 גרם
סלט ירקות 150 גרם
ארוחה לפני אימון (כחצי שעה לפני אימון):
בננה בינונית
ארוחה אחרי אימון (מיד לאחר האימון):
בננה בינונית
ארוחת ערב:
תפוח אדמה אפוי 200 גרם
חזה עוף 150 גרם
ארוחת לילה:
פיצה 100 גרם
ערכים סופיים:
סה"כ קלוריות: 3221 קלוריות
סה"כ חלבון: 186.8 גרם
סה"כ שומן: 98.9 גרם
סה"כ פחמימות: 392.3 גרם
סה"כ כולסטרול: 380.4 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 10.7 גרם
אני ממש מצטער אבל אני אובד עצות יבורך מי שיעזור ליי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wow
דן20/02/2011אתה בטוח אחי שאתה צריך את כל נאוכל הזה?מי בנה לך תפריט כזה ?זה המון חלבון המון שומן....וממש לא הגיוני שחילוף החומרים ירד לך הוא צריך לעלות עם עלית מסת השריר....יכול להיות שעלית מסת שומן...
תוכל לפרט את תוכנית האימונים שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחממות
דן20/02/2011והפחממוןת שאתה אוכל הם פשוטות וזה לא ממולץ בעליה במסה...
תשנה ללחם מלא או דייסת שיבולת שועל בבוקר (דגנים מלאים..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן
דן20/02/2011גם השומן שאתה אוכל לא "בריא"(רווי),צריך לצרוך שומן משמן זית אגוזים למינהם העיקר לא מהחי
שומן בריא זה גורם גם לעליה ברמת הורמון הטסטסטורן אשר עוזר מאוד לגדילת שריר ופירוק שומן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
שי אלנקרי21/02/2011שלום בני,
ראשית כל בכדי לקבל ייעוץ בנושא תזונה הייתי מציע לפנות לפורום תזונה או תזונת ספורט כאן ב-BEOK . על כל מקרה, כל מקרה לגופו ולכן אין לעשות כהלל בעת בניית תכנית התזונה. מומלץ להתאימה באופן אישית עפ"י כל הפרמטרים האישיים והמטרה. אני ממליץ להתייעץ על כך עם דיאטנית ספורט ולקבל המלצותיה בנושא. אל תנסה לעשות זאת דרך האינטרנט, זה לא מדויק.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)