חיטוב וחיזוק הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב וחיזוק הגוף
    לי
    19/02/2011

שלום לכם,
    נרשמתי לאחרונה לחדר כושר במטרה לחטב את הגוף.
    אני בחורה בגובה 162 שוקלת 52 לכאורה הגוף נראה מצויין, פרופורציונלי אבל אני מרגישה מאוד רפויה (יש לציין שאני אחרי שתי לידות, ויש לי "צמיג" קטן בבטן).

אם אפשר לקבל תוכנית מומלצת בכדי לחטב ולחזק את הגוף ולהשטיח את הבטן.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב וחיזוק הגוף

הוספת תגובה

• חיטוב וחיזוק הגוף

שי אלנקרי
    20/02/2011

שלום לי,
    קצת קשה לכתוב לך תכנית אימונים על גבי הפורום. תכנית אימונים הנה אישית ולכן יש להתאימה באופן אישית. אני יכול להגיד לך בכללי כי נתונייך כפי שציינת, לא רעים בכלל ואני מניח כמו שאמרת שהבעיה היא רפיון הגוף והשרירים. על כן, מומלץ לבצע תרגילי התנגדות בהם תעבדי כנגד משקל, מה שיסייע בהעלאת מסת השריר הרזה ובהמשך גם למראה ויזואלי מוצק וחטוב יותר. יחד עם זאת מומלץ לשלב כ-3 פעמים בשבוע פעילות אירובית לפחות למשך 30 דקות (הליכה/ריצה/רכיבה/שחייה/ריקוד/ספינינג וכדומה) ולהקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת. תוכלי להיעזר ברשת היוטיוב לקבלת תרגילים לביצוע אצלך בסלון או להירשם לחדר כושר שם תוכלי להתאים תכנית אימונים פרטנית יחד עם תפריט תזונה אישי גם כן. שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו