מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עושה 6 קילומטר כל יום..ויש לי בעייהיערה23/02/2011
אני בת 15 אוקי בגלל שהשנה התחלתי לרוץ ועכשיו אני רצה 6 קילומטר כל יום אז ירדתי במשקל ורואים את זה עלי עכשיו הבעייה היא שזה לא שיש לי עור נופל מגעיל אבל בהחלט הוא כבר לא מתוח כמו פעם מה עושים כדי לרדת בלי שהעור יהיה ככה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושה 6 קילומטר כל יום..ויש לי בעייה - תגובה
שי אלנקרי24/02/2011שלום יערה,
ראשית כל הרשי לי לברך אותך על הצעד שעשית ועל ההתמדה. יחד עם זאת אני חייב לציין כי גופך יהיה חייב את המנוחה השבועית או הדו שבועית בין אימוני הריצה. אחרי הכל, חשוב לעשות את הדברים בהדרגה ולאפשר כמובן גם לגוף לנוח. לגבי עניין "העור הנופל". ראשית כל אני ממליץ לשלב פעילות אנאירובית (אימוני כוח -התנגדות) כדי לחזק בצורה מאוזנת את שרירי הגוף בלי יוצא מן הכלל. השילוב של הריצות עם תרגילי החיזוק יגרום לגופך להיות מוצק, חזק וחטוב יותר. 3 אימוני כוח בהפרש של 48 שעות בין אימון למשנהו אמורים לעשות את העבודה. אני מציע כמובן לבנות תכנית אימון מסודרת עם מדריך כושר (בחדר הכושר או בבית) ולהתאימה באופן אישית למצבך הנוכחי ולשגרת האימונים בה את עוסקת. אם מדובר בירידה מאסיבית במשקל (15-20ק"ג או אפילו יותר), לעתים אין יותר מידי ברירות לגבי העור המתוח או הרפוי, אלו שאריות עור שנשארו מימי המשקל הגבוה. שוב, הכל עניין אינדיבדואלי ואני לא אומר שזהו מצבך. שיהיה בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)