מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר אחרי לידהליז24/02/2011
שלום רב!
אני 4 חודשים לאחר לידה, ואני רוצה לחזור למשקל שלי לפני ההריון. אני 1.60 מטר, ושקלתי 51 קילו. אני צריכה להוריד 6-7 קילו (לפחות עד הקיץ!). איך אני יכולה להשיג תוצאות טובות ומהירות? האם ללכת לחדר כושר/אירובי, או אפשר להסתפק בהליכות וכפיפות בטן בבית? אני בעיקר מעוניינת להוריד את הבטן, המותניים והירכיים.
מה הדרך הטובה ביותר?
המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליז
ד''ר איתי זיו24/02/2011הערותי...
1. חשוב לשלב אימון אירובי ואימון אנאירובי מתאימים. ניתן להוריד 6-7 ק"ג עד הקיץ. משימה לא מסובכת אם ההתנהלות נכונה.
2. חשוב לבצע אימוני התנגדות לכל הגוף ולא רק לשרירי הבטן. את הבטן לא ניתן להוריד באמצעות תרגילים לשרירי הבטן.
3. ניתן גם לבצע אימונים אחרים כמו פילאטס מכשירים, יוגה - סוגים מסוימים ועוד.
4. חשובה הסבלנות על מנת שלא ייעשה שימוש ברקמת השריר בתהליך הירידה במשקל. הדבר מתרחש שיורדים באופן משמעותי מדי במשקל.
5. תזונה - חשוב מאוד להתייעץ עם דיאטן קליני בעניין.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)