שילוב בין אימון אירובי לאימון כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין אימון אירובי לאימון כוח
    עידן
    27/02/2011

שלום,
    אני מתאמן בחדר כושר מזה כשלושה חודשים. שגרת האימונים שלי הינה שלושה-ארבעה ימים בשבוע. חצי ראשון של האימון הוא אימון אירובי למשך 40 דקות (דופק 150). חצי שני הינו אימון היפרטרופיה. 2 תרגילים על כל קבוצת שרירים (חזה, גב, יד קדמית ואחורית, כתפיים ובטן),4-5 מערכות כל תרגיל.
    שאלתי היא: לאחרונה אני מגיע לחצי השני של האימון די מותש ואני מרגיש שאימון הכוח אינו אידאלי. רציתי לדעת האם ניתן לפקוד את חדר הכושר שישה ימים בשבוע כאשר בראשון, שלישי, חמישי מבצעים אירובי ושני, רביעי, שישי מבצעים אימון היפרטרופיה ושבת מנוחה?
    במידה ולא כיצד ניתן לשלב את שני סוגי האימונים (שניהם חשובים לי באותה מידה) מבלי שאחד יפגע ביעילות של השני?

אציין שמטרתי היא: ירידה במשקל (אחוזי שומן), פיתוח כושר גופני ועלייה במסת השריר..
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב בין אימון אירובי לאימון כוח - תגובה

עופר קיס
    28/02/2011

ממליץ על שינוי תזונתי, אירובי מתון 3-4 בשבוע 30 דקות בינוני ומשקולות בינוני 2-3 בשבוע.
    לאחר שהגעת למצב הרצוי באחוזי השומן, רד ל 2 אימונים אירוביים בינוניים ו 3-4 אימוני פיתוח גוף.
    ההפרדה בין יקידה באחוזי שומן ואימוני היפרטרופיה משמעותיים היא קריטית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל מה לגבי השאלה עצמה...

עידן
    28/02/2011

קיבלתי את תשובתך לגבי התדירות והעצימות.
    אבל, מה השילוב האידאלי של 2 סוגי האימונים. ברצף? יום אחרי יום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו