הרחב בטני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחב בטני
    מלכי
    04/03/2011

שלום,
    אני מחפשת רעיון לתרגיל לשריר הרחב בטני (שהוא הסינרגיסט העיקרי). יש לי תרגיל אחד ואני מחפשת עוד אחד.
    הנה התרגיל:
    שכיבת אמות, על הבטן: מרפקים מתחת לכתפיים, צמודים לגוף, פלג גוף עליון מורם, עורף בהמשך לעמוד השדרה, מבט אל הרצפה. תוך כדי נשיפה להכניס את הבטן פנימה עד לניתוקה מהרצפה. שהייה במצב זה מס' שניות ולשחרר לחזור על כך מס' פעמים.
    העלאה בדרגת קושי: לנתק בנוסף גם את הברכיים מהרצפה (כרית כף הרגל על הרצפה).

תודה ענקית!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחב בטני

הוספת תגובה

• למלכי - רחב בטני

ד''ר איתי זיו
    06/03/2011

הערותי...
    1. הרחב בטני הנו השרירי החשוב ביותר למיקוד והפעלה מכול שרירי הבטן וכמובן שהוא פועל בסינרגיה עם שרירים אחרים בגוף. לא ניתן לבודדו.
    2. יש מאות תרגילים מתאימים לחיזוק שרירי הבטן העמוקים לרבות הרחב בטני.
    3. תרגילים לדוגמה: בשכיבת סמיכה קדמית, רגליים על כדור פיטבול. הבאת כפות הרגליים, תוך כדי גלגול הכדור לכיוון בית החזה וחוזר חלילה. תרגיל זה הנה אחד היעילים לחיזוק הרחב בטני וזוקפי הגו העמוקים. תרגיל נוסף הנו שכיבות סמיכה על גבי שני בוסו. אין צורך בהכרח לבצע את התרגיל עצמו אלא לשהות במצב סטטי.
    4. כפיפת גו - CURL UP תוך שאיבת הבטן פנימה בכל עלייה. כלומר כל כפיפה מתחילה בשאיבה של שרירי הבטן ורק לאחר מכן כפיפה של הגו. גם תרגיל זה מפעיל רבות שת השרירים התנועתייים והמייצבים כאחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו