מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנית ab למתקדמיםדודו11/03/2011
אני מתאמן כבר 3 וחצי שנים והייתה לי התקדמות טובה
לאחרונה היתאמנתי כל יום שריר אחד 5 6 פעמים בשבוע גדלתי יפה
השאלה שלי היא כזו אם אני עכשיו מפצל את זה ל ab ואני יעבוד 5 6 פעמים בשבוע זה בסדר כי ידוע לי ש ב ab אמור להיות מנוחה אבל תכלס לדוגמא אני עושה חזה כתפיים וטרייספס ביום א ו גב רגליים ובייספס ביום ב יש בעיה לעשות גם אימון בשלישי אם כן מדוע?
כי עוברות כבר ה 48 שעות מנוחה
יש לציין שאני בכושר טוב כבר בשנה האחרונה מתאמן 5 פעמים בשבוע לפחותת
השאלה אם אני יכול לעשות ככה ab או שחייב לפצל את זה יותר ל abc ומעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד''ר איתי זיו14/03/2011הערותי....
1. אימון AB מתאים ללא יותר מ- 4 פעמים בשבוע. שימוש בפיצול זה ל- 5 פעמים בשבוע מותנה במתן הפסקות קצרות יותר ולכך השפעה על מידת ההתקדמות.
2. במידה והאימון נערך כך שבכל יום אימון מפעלת קבוצת שרירים אחת הרי מדובר באינטנסיביות אימון גבוהה במיוחד. מצוין וזו הסיבה להתקדמות זו .
3. ניתן לפצל לABC ואז ניתן להתאים זאת לאימון של 5-4 פעמים בשבוע. עדיף כמובן ב- 5. למותר לציין שתוכניות אימונים וטכניקות אימון שונות הן לפי ניסוי וטעייה. לחלק מתאים צורת אימון אחת ולאחר ממש לא.
4. מוצע שכל קבוצת שרירים במקרה המצוין 'תנוח' יותר מ- 48 שעות.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)