שאלות לשי אלנקרי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לשי אלנקרי בבקשה
    לינה
    12/03/2011

אני בחורה יחסית חזקה במשקולות , אני רואה את המשקלים שאני מרימה יחסית לבנות אחרות , והוא גבוה יותר . אני גם ותיקה בתחום אך כשמדובר בשכיבות סמיכה או מתח או כל מה כנגד משקל הגוף אני ממש חלשה , יכול להיות הגיוני לפי מה שאמרתי לגבי משקולות?
    האם אתה מכיר את סוזנהיש לה אתר באמריקה , היא מדהימה ומראה תרגילים מטורפים , השאלה היא : איך היא השיגה גוף כזה מושלם , כמעט בלי משקולות ? הכל כנגד משקל הגוף , היא עושה מלה סקווטים בלי משקל אמנם בוריאציות שונות אך זה אמור להיות לה סופר קל לא?

איך אני מפתחת את הכוח שלי ובכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לשי אלנקרי בבקשה

הוספת תגובה

• שאלות לשי אלנקרי בבקשה - תגובה

שי אלנקרי
    14/03/2011

שלום לינה,
    זה הכל עניין של אימונים והתמדה. אם תתאמני על אותם תרגילים כנגד משקל גוף ותתמידי לאורך זמן גם תראי איך זה משתפר אצלך ונעשה קל יותר משבוע לשבוע. לגבי האתר המדובר: נראה לי שאני יודע על מה את מדברת, אבל חשוב לזכור כמה דברים:
    גם דוגמנים או שחקנים משקיעים עשרות שעות הרבה מעבר ממה שנראה בוידאו או משער מגזין כזה או אחר. מדובר בשעות של השקעה באימונים (כן...גם משקולות לא רק משקל הגוף), השקעה על תזונה מאוזנת ומסודרת, שינה, הורדת מתחים(לחץ ) וכדומה. בכדי להמשיך ולפתח את הכוח עלייך להמשיך ולהתאמן, לגוון בתכנית האימון, לגוון בתרגילים, במשקלים, בווריאציות, בזוויות התרגילים וכמובן להתמיד. כל אלו ביחד יקחו אותך גם למקום אליו את מכוונת. שיהיה המון בהצלחה, זכרי תמיד: הרבה, סבלנות, התמדה ואמונה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שי

לינה
    14/03/2011

אחלה
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

שי אלנקרי
    15/03/2011

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו