יש דבר כזה יותר מדי ספורט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש דבר כזה יותר מדי ספורט?
    מיטל
    13/03/2011

שלום,
    התחלתי להתאמן לפני כחודש בפיטנס לראשונה בחיי :) ובשבועיים הראשונים הלכתי לשלושה שיעורים בשבוע של שלושת רבעי שעה לשיעור.
    אני מאוד נהנית מהשיעורים ורציתי לדעת אם אני יכולה להישאר לשני שיעורים ברציפות, כלומר לשעה וחצי רצופות של אימון?

בנוסף, המטרה שלי היא לרדת במשקל. כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן על מנת לרדת במשקל אם כל שיעור הוא שלושת רבע שעה? ואותה שאלה אם כל שיעור הוא שעה וחצי?

תודה,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש דבר כזה יותר מדי ספורט?

הוספת תגובה

• יש דבר כזה יותר מדי ספורט? - תגובה

עופר קיס
    13/03/2011

כן יש דבר כזה. יש כמה אפשרויות
    1. אימון יתר - כמות פעילות גדולה ועצימה בה הגוף לא יכול להתאושש - יש ירידה ביכולת, פציעות טורדניות או שפעות ווירוסים
    2. פציעות של שימוש יתר - המפרקים או רקמות חיבור לא מקבלות מנוחה מספקת ועלולות להפוך למודלקות
    על מנת להימנע מכל התחלואים הללו, יש להתחיל בהדרגתיות.
    לכן אני ממליץ לך לא להמשיך לשעה וחצי אלא להוסיף עוד שיעור בשבוע ולאחר שבועיים נוספים אולי לעלות ל5 פעמים בשבוע.
    ההמלצות ליקידה במשקל הן 5 -6 אימונים שבועיים של שעה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודה רבה רבה

מיטל
    14/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו