שאלות חשובות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות...
    שיי-לי
    14/03/2011

שלום
    אני בת 17
    שוקלת 60/1 והגובה שלי הוא 154
    אני עם הפרעת אכילה בטיפול
    ירדתי ממשקל 76 למשקל 56 ועליתי 7 קילו ירדתי מהם 2 3 קילו
    למרות שירדתי 20 קילו תמיד נשארה לי בטן ושומן
    יש לי גוף מדלדל למרות גילי הצעיר
    ורציתי לדעת
    כושר באמת עוזר?
    ללכת למכון כושר יעזור לי להוריד ת'בטן?
    אני יכולה להיות עם בטן שטוחה?
    ורציתי לדעת איך אפשר להתמיד?איך אנשים מתמידים?
    מאוד חשוב לי שתחזירו לי תשובות
    אני מתוסכלת מאוד וכל פעם שאני אוכלת 800 קלוריות במקום 300 אני עולה קילו/קילו וחצי
    אני באמת רוצה לשנות את זה
    אני באמת רוצה להתחיל כושר!
    זה באמת עוזר?
    ומה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות...

הוספת תגובה

• עיצוב הגוף, תזונה ומה שבינהם

שי אלנקרי
    16/03/2011

שלום שי לי,
    קודם כל יש לומר כל הכבוד על התהליך שעשית בגילך הצעיר. נסי להמשיך בטיפולים הקשורים להפרעות אכילה ללא קשר לפעילות הגופנית. בכל מקרה, במקרה שתתחילי לעסוק בפעילות גופנית את כבר תתחילי לראות בשבועות הראשונים את השינויים, תתחילי להרגיש ששרירייך מתחזקים, מתמצקים, "מתחטבים",וכמובן תחושת נמרצות ואנרגיה. השילוב בין האימונים הגופניים לבין התזונה הוא חשוב ביותר וייתכן שאף תצטרכי להתאים תפריט אישי מהדיאטן או הדיאטנית שלך בדיוק לצורך התחלת פעילותך בחדר הכושר. בטן שטוחה זה תמיד אפשרי: 3 דברים חשובים עליהם תצטרכי להקפיד:
    1. שילוב של פעילות אירובית כדוגמת הליכה, ריצה, רכיבה, שחייה, ריקוד למשך זמן.
    2. פעילות אנאירובית לחיזוק השרירים באמצעות משקולות, מכשירי כושר יעודיים, גומיות ומשקל הגוף (ממליץ לקבל התאמה אישית על כך ממדריך הכושר במועדון אליו את נרשמת).
    3. תזונה נכונה: תצטרכי להקפיד על תזונה מאוזנת לאורך כל היום הכוללת הקפדה על כל אבות המזון והוויטמינים הדרושים. על כך שכבר אמרתי אני ממליץ לך להתייעץ עם הדיאטנית שלך בנושא ולקבל התאמה אישית של תפריט בהתאם למטרה, לפעילות וסדר יומך.

לגבי התמדה: זה הכל מתחיל ונגמר בראש. אם תפנימי שהפעילות הגופנית היא חלק מאורח החיים בדיוק כמו לקום בבוקר ולצחצח שיניים, כך גם מידת הפעילות הגופנית תוכל להיות הרבה יותר. התחילי ב-2-3 אימונים שבועיים של אפילו 45-60 דקות בכל פעם. אחרי הכל: יש לנו 168 שעות בשבוע -לא נוכל למצוא 3 שעות כדי להטיב עם גופנו?
    מאחל לך הרבה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו