מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן שטוחהמשה16/03/2011
אני בן 35 שוקל 74 קילו וגובה 175
היקף בטני הוא 95 ס"מ שזה די גדול ובולט
אני מתאמן כבר שבועיים כל יום הליכה חצי שעה ,ריצה 10 דקות
ואופניים 20 דקות סה"כ קרוב ל 6 ק"מ כל יום ארובי
והבטן שלי עדיין נשארה בהיקפה, מדוע??
אציין שאני אוכל אחרי האימון ב 20:30 בערב ולא שטויות אלא אורז, פסטה, גבינות
אז מה זה הבעיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שטוחה - תגובה
ד''ר איתי זיו17/03/2011הערותי....
1. חשוב לבדוק היקף הגוף- אחוזי שומן ומסת שריר ולא רק משקל הגוף.
2. מראה הבטן תלוי רבות בגנטיקה ובאחוזי השומן. בפועל אחוזי שומן נמוכים משפיעים מהותית על הנראות של הבטן.
3. הפחתת שומן הנה גנטית . קרי ייתכן שבמקרה המצוין מדובר בריכוז שומן עקשן שיירד בשלב האחרון באזור הבטן. ודווקא בכל המקומות האחרים יפחת במהרה.
4. לא השעות בהן אוכלים מהווה בדרך כלל הבעיה אלא מה וסך הכול הצריכה היומית שמאוד חשובה ומהווה הגורם המרכזי חירידה או עלייה במשקל.\
5. מוצ להעלות נפח הריצה על חשבון ההליכה. זאת בהדרגתיות כמובן. ריצה של 30 דקות בהמשך משפיעה מהותית על שיפור הכושר האירובי , חילוף חומרים וכמובן על ההופעה החיצונית.
6. סבלנות.... חשובה מאוד. ירידה במשקל ושמירה עליו חשוב שתיעשה באופן מבוקר ומתון כך יש סיכוי רב להצליח במשימה הלא פשוטה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן שטוחה תגובה
אלון Fitness17/03/2011מסכים עם מה שד"ר איתי זיו רשם, הוסיף שרצוי לאכול יותר חלבון כגון טונה, ביצים, בשר רצוי חזה עוף או גבינות רצוי גבינות קשות עזים או כבשים.
ניתן להוסיף בכמות קטנה פחמימות - ספגי אורז תפו"א בטטה.
ישנה עוד סבירות מעבר לגנטיקה שהיא הצטברות פסולת ורעלים בדפנות המעיים כך שניקוי הידרוקולוני בהזרמת מים אל חלל הבטן יכול לשנות את מראה הבטן (המעיים יכולות לשאת עד 10 ק"ג פסולת שזה ניכר מאוד)
מעבר לכך להתמקד על ריצה או הליכה ממש מואצת לאורך זמן אבל לבנות כושר לאט ובטוח. והרבה תרגילי בטן מגוונים .
יוגה, פיל אטיס, חיטוב, משקולות, ריצה, אופניים, .... כמה שיטות אימון? במה נבחר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)