אימוני אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני אירובי
    יובל
    21/03/2011

אני מתאמן כבר כמה חודשים בריצות(אתמול חזרתי לרוץ אחרי שבועיים שלא רצתי בגלל שברי מאמץ קלים)
    אני רוצה לדעת אם אני עושה אימונים בסדר לגבי אירובי
    יום ראשון אני רץ בשביל שיפור הכושר הגופני על מהירות סבירה במשך חצי שעה
    יום שני אני עושה הליכה מהירה בשביל שריפת שומנים וכדי לא להעמיס על הרגליים
    יום שלישי כמו יום ראשון
    יום רביעי כמו יום שני
    חמישי כמו ראשון
    שישי כמו שני
    שבת מנוחה
    האם האימונים שלי בסדר?אני רוצה להוריד אחוזי שומן ולשפר את הכושר הגופני.
    האם אפשר לשפר משהו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני אירובי

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה

יובל
    22/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליובל

ד''ר איתי זיו
    22/03/2011

הערותי...
    1. בעיקרון יש הגיון בתוכנית האירובית המוצעת אך חשוב לדעת שהיא עשויה להתאים למספר שבועות. לאחר מכן חשוב לשנות את התוכנית.
    2. חשוב לא להתאמן אם יש כאבים באזור הגפיים התחתונות. וזאת על מנת לא להחמיר מצב קיים.
    3. על מנת לעשות שימוש רב בקלוריות מוצע להעלות מפעם לפעם את מספר האימונים האירוביים האיכותיים, קרי בדופק גבוה מכיוון שאז הצריכה הקלורית גבוהה וכן גם ישנה השפעה רבה יותר על חילוף החומרים. ניתן לשאוף בהמשך לריצה של 40-50 דקות 5-4 פעמים בשבוע. אזי התרומה להרזיה הנה משמעותית וכן יש לכך השפעה על הרכב הגוף והכושר הגופני. כל זאת יש לבצע בהדרגתיות.
    4. חשוב לתכנן את התפריט בהתאמה לאימונים. תדירות, עצימות וכדומה. כמובן שעדיף עם איש מקצוע.
    5. על מנת לשפר כושר גופני חשוב לשלב גם אימוני כוח וגמישות. רק פעילות אירובית לא מספקת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו