שאלה חשובה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ..
    אנה
    23/03/2011

שלום, קוראים לי אנה ואני בערך בת 17 עוד מעט,
    אני מתאמנת בריצה כבר שנה ומשהו, ועדיין, התוצאות יפות, ירשתי ממשקל 70 למשקל 59-58, ואני מאוד גאה בתוצאות,
    השאלה שלי איך אני מגיעה לגוף חטוב יותר ויפה יותר, כיוון שעדיין נשאר לי לאן להגיע, והקרסוליים מלאות, הברכיים, והישבן עדיין מלא. במשפחה מצד אמא, החלק התחתון משמין יותר מהחלק העליון, לכן התחלתי להיתאמן קשה בישביל לנצח את הגנים המשפחתיים ואני מצליחה עם הזמן.
    אז רציתי לשאול אם הריצה שאני רק מגבירה מפעם לפעם, רצה בסביבות השעה ו, תמשיך לעזור לקרסוליים, לישבן ולברכיים, והאוזרים יהיו יותר חטובים עם מזך הזמן, ואם הריצה גם תחזיק את התוצאות לאחר מכן?
    כי אני מפחדת שהריצה עשתה את שלה, אבל אני יודעת שיש לי עוד קצת משקל מיותר להוריד, כי אני בגובה 1.60 והמשקל האידיאלי לגובה שלי הוא בערך 55-53, וגם רואים על הגוף עצמו. אז יש אולי עצות כלשהן, חוץ מרכיבה, שחייה ודברים כאלו, כי אין לי כסף בישביל לממש את הדברים האלו. אני רוצה להרחיב את טווח הריצה ולרוץ יותר, זה מסוכן לגוף?

תודה רבה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ..

הוספת תגובה

• שאלה חשובה .. - תגובה

עופר קיס
    23/03/2011

אנה שלום
    ראשית - תסלם על הירידה.
    ממליץ לרוץ 30-45 דקות 5 פעמים בשבוע או ללכת הליכה מהירה 1 שעה 5 פעמים בשבוע.
    ברור שהתזונה היא קריטית כיוון שלא תמיד יהיה לך כל כך הרבה זמן לפעילות.
    אז בצעי יותר אימונים קצרים במשך השבוע ובקשי פגישה עם תזונאית דרך הקופה.
    שחייה לא, הליכה או ריצה אם אין כסף לאופניים כן.
    לגבי גנתיקה - נכון זו בעיה אך לאט לאט עם סבלחנות ומטיבציה השומן ירד. לגבי מפרקים רחבים עם יש - לקבל את מבנה הגוף ולפתח דברים חשובים יותר - השכלה ומשפחה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו