אשמח לבניית אימון אישי לבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לבניית אימון אישי לבית
    חסוי
    05/04/2011

אני בן 22 שוקל בערך 60

רוצה לעלות מסה לשפר יציבות של הגב
    מידי פעם יש כאבי גב רוצה לחזק את הגב ואת החזה בעיקר גם להגמיש את הגב וגם לעבוד על השרירים ושאני ירגיש שהשרירים עובדים ויש תוצאות במהרה

שמעתי על הפילאטיס האם זה טוב ?
    כדאי לקנות כדור פילאטיס?

איזה משקולות אני צריך?

איזה ציוד אתם ממליצים לקנות לציוד אישי

האם מזרן פילאטיס יהיה לי מספיק נוח בשביל לעשות כפיפות בטן על הרצפה?

חזקו ואמצו=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וגם:

חסוי
    05/04/2011

אם כל כמה שעות אני עושה מתח מה לאכול אחרי זה?

כי טונה הבנתי טוב לאכול רק אחד ביום בגלל הכספית

אשמח להנחייה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאופיר

ד''ר איתי זיו
    05/04/2011

הערותי...
    1. אימון בחדר הכושר עשוי מאוד להתאים. ללא מסגרת זו אחרת חשוב להעמיק הידע בתחום על מנת להשתפר ולהשיג תוצאות. הרי ניתן להתאמן חודשים או שנים ולא להשיג את מטרת האימון.
    2. על מנת לחזק את שרירי החזה והגב ישנן מאות אפשרויות. מה מטרת האימון: העלאת מסת השריר? טונוס השריר? כושר גופני כללי? לכל אחד ממטרות אימון אלו תוכנית אימונים שונה ודגשים שונים.
    3. פילאטיס עשוי להתאים. תלוי במטרת האימון העיקרית. פילאטיס לא מתאים כלל שמטרת האימון הנה העלאת מסת שריר. טוב לדברים אחרים. גם במקרה זה חשובה המסגרת של האימון אחרת אף ניתן להיפצע מכיוון שבסוג אימון זה מושם דגש רב כל שרירים מייצבים ולכן חשוב ייצוב הגוף והטכניקה הנכונה.
    4. לגבי כדור פילאטס. ניתן לרכוש אותו בתנאי שבכלל יודעים מה לעשות. לטעמי מומלץ לעשות זאת בשלב מאוחר יותר. בכל מקרה, אם פילאטיס... מוצע לפחות להתחיל במסגרת מסודרת ולאחר מכון לעבור לאימונים עצמאיים שאינם פשוטים כלל ועיקר ומצריכים כוח רצון רב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על הכל:

חסוי
    06/04/2011

לגבי תזונה לגבי מה איזה ציוד לקנות לבית כמה משקל משקולת כדאי בעבר אני חושב שעבדתי על 4

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו