מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לבניית אימון אישי לביתחסוי05/04/2011
אני בן 22 שוקל בערך 60
רוצה לעלות מסה לשפר יציבות של הגב
מידי פעם יש כאבי גב רוצה לחזק את הגב ואת החזה בעיקר גם להגמיש את הגב וגם לעבוד על השרירים ושאני ירגיש שהשרירים עובדים ויש תוצאות במהרה
שמעתי על הפילאטיס האם זה טוב ?
כדאי לקנות כדור פילאטיס?
איזה משקולות אני צריך?
איזה ציוד אתם ממליצים לקנות לציוד אישי
האם מזרן פילאטיס יהיה לי מספיק נוח בשביל לעשות כפיפות בטן על הרצפה?
חזקו ואמצו=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם:
חסוי05/04/2011אם כל כמה שעות אני עושה מתח מה לאכול אחרי זה?
כי טונה הבנתי טוב לאכול רק אחד ביום בגלל הכספית
אשמח להנחייה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאופיר
ד''ר איתי זיו05/04/2011הערותי...
1. אימון בחדר הכושר עשוי מאוד להתאים. ללא מסגרת זו אחרת חשוב להעמיק הידע בתחום על מנת להשתפר ולהשיג תוצאות. הרי ניתן להתאמן חודשים או שנים ולא להשיג את מטרת האימון.
2. על מנת לחזק את שרירי החזה והגב ישנן מאות אפשרויות. מה מטרת האימון: העלאת מסת השריר? טונוס השריר? כושר גופני כללי? לכל אחד ממטרות אימון אלו תוכנית אימונים שונה ודגשים שונים.
3. פילאטיס עשוי להתאים. תלוי במטרת האימון העיקרית. פילאטיס לא מתאים כלל שמטרת האימון הנה העלאת מסת שריר. טוב לדברים אחרים. גם במקרה זה חשובה המסגרת של האימון אחרת אף ניתן להיפצע מכיוון שבסוג אימון זה מושם דגש רב כל שרירים מייצבים ולכן חשוב ייצוב הגוף והטכניקה הנכונה.
4. לגבי כדור פילאטס. ניתן לרכוש אותו בתנאי שבכלל יודעים מה לעשות. לטעמי מומלץ לעשות זאת בשלב מאוחר יותר. בכל מקרה, אם פילאטיס... מוצע לפחות להתחיל במסגרת מסודרת ולאחר מכון לעבור לאימונים עצמאיים שאינם פשוטים כלל ועיקר ומצריכים כוח רצון רב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על הכל:
חסוי06/04/2011לגבי תזונה לגבי מה איזה ציוד לקנות לבית כמה משקל משקולת כדאי בעבר אני חושב שעבדתי על 4
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)