מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להשתפר במתח.רן05/04/2011
שלום לכולם,
אני 1.76 ושוקל 75.
אני עושה 4 מתח ואני מאוד רוצה להשתפר.
יש לי מבחן בקרוב ואני צריך לעשות הרבה יותר,
נאמר לי שבמתח אפשר להשתפר משמעותית ובזמנים קצרים.
אני מוכן לעשות הכל, גם אם זה לא לאכול דברים משמינים ואפילו לעשות דיאטה.
בבקשה, אני צריך תכנית איך להתאמן, כמה סטים וכמה פעמים ביום וכמה לנוח וכ'ו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין.
רן05/04/2011אני לא מתאמן בחדר כושר,
ואני אשמח לתכנית שהיא לא כוללת חדר כושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להשתפר במתח. - תגובה
עופר קיס05/04/2011הי רן
נסה שני אימונים בשבוע בו אתה מבצע מקסימום פעמים מתח, נח 3 דקות ומבצע 5-6 מחזורים כאלו
התחל מתח רגיל ל 3 מחזורים ושניים נוספים באחיזה צרה תחתית.
אם מתחילים כאבים במרפק או יד קדמית קח 3 ימי מנוחה והפחת לחצי את כמות הסטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פעמיים בשבוע?
רן05/04/2011אמרו לי שמתח זה דבר שאפשר להתאושש ממנו יחסית מהר.
אני לא יכול להתאמן כל יום אם אני נח מספיק שעות?
אז, אתה אומר לי בעצם לעשות 5-6 סטים של מתח ש-3 מהם הם רגילים ו2 מהרם צרים,
ולעשות 3 בכל סרט בערך?
האם פעמיים בשבוע זה לא מעט מדי, אני שוב שואל, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלה
אבי שקדי08/04/2011תרגיל המתח עובד על שרירי הגב,וגם הם דורשים התאוששות של 48 שעות לפחות לאחר אימון,ואפילו יותר מזה,אם תתאמן בתדירות גבוהה יותר אתה עשוי לגרום לעצמך נזק,כעיקרון שני אימונים בשבוע של 3 סטים ובכל סט עד 15 חזרות זה מצוין,אם אתה מצליח לעשות יותר מזה,כדאי להוסיף על עצמך משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)