מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי בטן וחזהגלעד30/04/2007
אני בן 16 משקל 63 אני מטר 75
אני רוצה לדעת אזה תרגילים אפשר לעשות בבית(ללא מישקולות)
בישביל לחזק ולהגדיל את הנפח של החזה
וגם אזה תרגילים אני אפשר לעשות בישביל לחזק ולהגדיל את שרירי הבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לסטים
גלעד08/05/2007אני עושה כל יום:
5 סטים של25 חזרות כפיפות בטן ( אם מהפסקה בין כל סט של 25 )
ואחרי זה אני עושה 3 סטים של 20 חזרות של שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה
(אם הפסקה של 30 שניות בין כל סט)
האם כדי לי להמשיך להיתאמן ככה כל יום או להוריד את מיספר האימונים בשבוע?
ועוד משהוא כדי לי לעשות 5סטים של 25 חזרות בתרגיל הבטן או לעלות את מיסר החזרות ולהריד את מיספר הסטים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתוח וחיזוק הגוף
אייל ברוכים02/05/2007תרגילים לפיתוח החזה ללא משקולות:
1. מקבילים - לעבוד לפי סטים וחזרות.
2. שכיבות שמיכה - בכמה זוויות ( רוחב כתפיים, יהלום, רחב מרוחב כתפיים, פסיעה , שיפוע עם הרגליים למעלה, יד אחת).
ע"מ לחזק את שרירי הבטן עלייך לעבוד בכמה זוויות ושיפועים (לפחות 3 סטים בתור התחלה) ע"ב
יומי.
אני ממליץ לך להוסיף גם תרגיל מתח(גב+יד קידמית) גם בכמה זוויות(רוחב כתפיים רחב,צר,ראש קדימה,אחיזה עילית/הפוכה צר/רחב/רוחב כתפיים) ע"מ ליצור פרופורציה בגוף.
בכל התרגילים עלייך להקפיד על הדרגתיות ולהעלות את העומס בהדרגה.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיראה מה שרשמתי למעלה בקשר לסטים
גלעד08/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל תיראה מה שרשמתי בקשר לסטים!!!!
גלעד12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה אתם לא נותנים לי תשובה????
גלעד13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמתי לך את זה מחדש פה שתיראה!!!
גלעד13/05/2007
אני עושה כל יום:
5 סטים של25 חזרות כפיפות בטן ( אם מהפסקה בין כל סט של 25 )
ואחרי זה אני עושה 3 סטים של 20 חזרות של שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה
(אם הפסקה של 30 שניות בין כל סט)
האם כדי לי להמשיך להיתאמן ככה כל יום או להוריד את מיספר האימונים בשבוע?
ועוד משהוא כדי לי לעשות 5סטים של 25 חזרות בתרגיל הבטן או לעלות את מיסר החזרות ולהריד את מיספר הסטים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)