טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה זה אומר : יש לי תוכנית חדשה שהמאמנת שלי נשאירה לי במגירה שלה כי היא בחופש , אך רוצה ממני לעבוד מטרתי : הרזייה וחיטוב (אני שנים מתאמנת באופן סדיר מאוד)
סקווט חופשי + לחיצת כתפיים : 12-15-20 כל סט החזרות עולות אך המשקל נשאר אותו משקל (מה זה אומר ? ) ומה ההבדל אם אני עושה אותו דבר אבל מורידה משקל כל פעם שהחזרות עולות ) איזו שיטת אימון זה? ככה אם כל שאר התרגילים יש תרגילים שאני מתקשה יותר להגיע ל20 חזרות בטח לא בפעם השלישית : כגון : שכיבות סמיכה אני עושה 8- 10 -10 מתחילה ב8 ואז 10 עד הסט השלישי תודה אשמח להסבר על שיטה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד